Jump to content
IGNORED

[B5 AGB] Koła 20" do S4 b5

Recommended Posts

Posted

Ale chcesz te 20'' felgi wozić tylko w bagażniku czy jak :polew:

Na moje nie wejdą a jak juz dasz rade je tam upchnąć to zapomnij o skręcaniu, zostanie ci tylko jazda na wprost :decayed:

Posted

Felga szerokość 9,5" i opony 225 :mysli:

Posted

Ja jeżdziłem na 19'' przy A6 i nie dałem rady po naszych drogach :no: 235/40 przód tył 255/35. dobrze było tylko na autobahn w niemczech ale i tak przycierały przy skręcie i na uskokach, no i samochód był bardziej mułowaty :gwizdanie:

Posted

Ale jeżdzą ludzie na 19" i dają radę chociaż na początku było mówione że się nie da. Teraz przyszła kolej na 20". Dopóki ktoś nie założy i nie spróbuje to nie złamie Tabu że 20" nie wejdą. Tylko mi to 225 w oponach nie pasuje, tymbardziej że to jest 9,5" :mysli:

Posted

jak szukałem swojej B6 to natknąłem się na wrocławskiej giełdzie, na B6 na 20" w dodatku na gwincie, ładnie skręconym. Z ciekawości wykonałem próbną jazdę, ogólnie nie było źle;) więc da się upchać ;)

Guest Trzeniu
Posted

wreszcie jakieś konkretne rozmiary a nie jakieś paździrze typu 16,17,18 :gwizdanie:

Posted

Z tym felunkiem nieźle by się prezentowała niunia :kox:, ale 20" ciężko będzie upchnąć w A4 bez rzeźbienia w błotnikach i nadkolach, tak żeby nie obcierały przy normalnej jeździe.

Posted

Przesada :wink4:

Posted

kurcze ale koooła :shocked:

Posted

Wszystko ładnie pięknie tylko to raczej nie na Polskie drogi :hi:

Posted

wreszcie jakieś konkretne rozmiary a nie jakieś paździrze typu 16,17,18 :gwizdanie:

:good: To jest podejście :wink4:

Posted

Trzeniu w nazwisku powinien mieć 19 cali :decayed:

Posted

Ogólnie jak już pisałem - wiem jakie są polskie drogi itd - miałem wcześniej C32 AMG i dawały radę 19"ki 265/30/19..

Chodzi mi o to czy z tym ET i w tym rozmiarze opon wejdą według przelicznika, bo 19"ki to zaden problem - ale S4 B5 na 20"kach nie widziałem - dlatego pytam bardziej doświadczonych odemnie w tym temacie... Jak widać do Passata weszły - ogólnie sądze że do mnie też wejdą ale czekam na radę fachowców na tym forum....

Posted

Wiem że polskie drogi nie nadają się itd - ale ładna konkretna felga dla mnie to pół auta. Więc podaje linka z kołami które mnie interesują i chciałbym się dowiedzieć czy na tych oponach w tym rozmiarze i z tym ET te koła będą pasowały do mojego auta?? :)

http://www.allegro.pl/item539062665_kahn_9_5x20_mercedes_vw_audi_nowe_opony.html

tez je chcialem kupic ale

dowiedzialem sie ze 20" nie wchodzi bez przerobek do b5

w dodatku ta felga jest dosc szeroka 9.5cala ( 9 cala wchodzi napewno ale czy 9.5 ... to nie wiem )

[br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 15:15_________________________________________________w c32 amg miales 265/30R19 ( czyli ogolnie opona byla i tak wysoka ... )

pamietaj jest spora roznica miedzy 225/30 a 265/30[br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 15:21_________________________________________________http://www.polskajazda.pl/Samochody/Audi/A4/54628 <--- napisz do niego a dowiesz sie ze trzeba cos tam przerabiac :)

Posted

nie wiem dokladnie o jakie

ja do niego napisalem to po prostu mi napisal ze trzeba cos tam u niego bylo poprzerabiac

wiec wtedy zrezygnowalem i zsotalem przy starej dobrej malej 19" :)[br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 15:52_________________________________________________i jak ? dowiedziales sie cos ?

Posted

O jakie przerobki chodzi?

Widać na zdjęciach że nadkola są poszerzane. A i opis też jest jakie przeróbki przeszło.