Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Interfejs + Laptop czy Skaner ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótka piłka, kabel i laptop czy skaner viakena za 110zł? Posłuży to do znajdywania, usuwania błędów, adaptacji i takie tam. Nic nadzwyczajnego

Opublikowano

Interfejs jeśli grupa vw to VAGA 

Opublikowano

Zdecydowanie lepiej interfejs (kabelek za ~ 30 zł) + laptop - o wiele bardziej funkcjonalny, niż te mini skanery... do tego VCDS Lite i zrobisz tym prawie wszystko zarówno w B5 jak i w B6... 

Tu masz wszystko co potrzeba: https://a4-klub.pl/topic/402004-vag-com-3112-pl-en-vcds-lite-12-instalki/

Opublikowano
  • Autor

Kabel mam, taki niebieski. Działałem na nim ale laptop padł i pomyślałem że zamiast brać kompa mogę kupić mini skaner za 100zł. Czy notebooki beda się nadawały?

Opublikowano

Żeby tylko miał USB haha :P VCDS czy VAG to nie są jakoś specjalnie wymagające programy... 

Opublikowano

ja używam Viakena V-scan 5053 od dłuższego czasu i bardzo sobie go chwalę, aczkolwiek logów dynamicznych nim nie porobię a przynajmniej nie umiem:D i tak czy siak też muszę zainwestować w kabel:/

Opublikowano
  • Autor

Ja mam wybór albo skaner za 100zł albo laptop chociaż do 250zł. Ile mniej więcej czasu potrzeba na logi statyczne i dynamiczne? Bateria która trzyma 2 godziny wystarczy?

Opublikowano
3 minuty temu, marioxxxx napisał:

Bateria która trzyma 2 godziny wystarczy?

Bez problemu :thumbup:

Opublikowano
  • Autor

Okej to zaczynam szukać czegoś:wink: 

Opublikowano
Ja mam wybór albo skaner za 100zł albo laptop chociaż do 250zł. Ile mniej więcej czasu potrzeba na logi statyczne i dynamiczne? Bateria która trzyma 2 godziny wystarczy?
Zawsze możesz też ładowarkę samochodową do laptopa zapiąć.

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

To będzie trzeba wymienić bezpiecznik od zapalniczki i wyjąć z niej grosika co zware robi :grin:

Opublikowano
To będzie trzeba wymienić bezpiecznik od zapalniczki i wyjąć z niej grosika co zware robi :grin:
No to pierwszego grosza na laptopa już masz a przy okazji sprawne gniazdo zapalniczki[emoji2]

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mój zestaw do vaga to Dell venue 8 +vcds pl+ vag can pro. Dell ma 2 lata a bateria 6h trzyma. Komplet wychodzi z 900zl

Opublikowano
  • Autor

Mi laptop nie potrzebny. Dlatego chce wsiąść coś tylko do vaga. Jakis dwu rdzeniowiec z 2gb ramu i styka