Audikomaniak Opublikowano 19 Października 2017 Opublikowano 19 Października 2017 Witam widziałem kilka tematów ale potrzebuje konkretów na ten temat czy jak kupie podsufitke z polifta ze wszystkimi plastikami osłonami słupków itd to podejdzie p&p do przed lifta czy cos trzeba rzeźbić?
grippen Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) Jeżeli masz sedana to tak pasuje p&p tylko będziesz musiał dać dłuższe śruby przy rączkach nad drzwiami. Jezęli masz avanta to będziesz musiał wiercić gdzie indziej śruby. Mam u siebie z sedana i pasuje gicio Edytowane 29 Października 2017 przez grippen
Kamil95K Opublikowano 20 Grudnia 2017 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Ktoś wkładał podsufitkę z polifta do przed avant, dużo otworów nie pasuje, z elektryka dużo problemów ?
Audikomaniak Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2017 No podsufitka założona żadnych problemow z jej dopasowaniem nie było. Tylko teraz pytanie bo nie mogę dopasować nowych śrub do rączek moze ktoś poradzi jakie kupic albo ktoś zamawiał nawet to wdzieczny był bym za linka bo tu u mnie w okolicy nie mogę dorwac pasujących .
Kamil95K Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Wszystkie otwory pasują ? Ogarnąłeś elektrykę?
damian111 Opublikowano 23 Lutego 2018 Opublikowano 23 Lutego 2018 ja u siebie zmieniałem w sedanie i pasowało wszystko bez problemuśrubki kupiłem w castoramie albo w leroju wziołem na wzór starą i kupiłem dłuższe
Rekomendowane odpowiedzi