Marcin_G Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Witam Czy jest możliwa wymiana samej dzwigni w wewnetrznej klamce chodzi mi o to zaznaczone na czerwono
olinek2 Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Witam Czy jest możliwa wymiana samej dzwigni w wewnetrznej klamce chodzi mi o to zaznaczone na czerwono A po co wymieniać ?
Marcin_G Opublikowano 25 Października 2017 Autor Opublikowano 25 Października 2017 Na rs bo w szarym nie wychodzilyWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
l2k2 Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Chyba nie da rady, klamka ma dosyć spore bolce na górze i dole, a ramka jest wykonana z twardego, sztywnego plastiku. IMO cały ten element do wymiany jak chcesz mieć z RS.
zabiello Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Godzinę temu, l2k2 napisał: Chyba nie da rady A ja mam inne podejście do tego. Ktoś to kiedyś musiał złożyć bo to nie jest jedna część z jednego odlewu, więc napewno się da rozebrać, nie jest to pewnie łatwe i nie każdy to zrobi. Nie da się to parasola w d*pie otworzyć
l2k2 Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 2 godziny temu, zabiello napisał: A ja mam inne podejście do tego. Ktoś to kiedyś musiał złożyć bo to nie jest jedna część z jednego odlewu, więc napewno się da rozebrać, nie jest to pewnie łatwe i nie każdy to zrobi. Nie da się to parasola w d*pie otworzyć Oczywiście możesz mieć swoje zdanie, może można to nagrzewać deformować, żeby wyjąć i potem próbować przywrócić do pierwotnej formy. Będzie to rzeźba-rzeźnia, więc co kto lubi.
Rekomendowane odpowiedzi