pawel1985 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Witam mam takie pytanko koledzy czy przez dłuższą czyli (około 3 miechów) jazde na rozbitych wahaczach moge sobie również uszodzic amortyzatory?Dodam, że jeżdze raczej po mieście w cieżkich dziurawych warunkach
Sqarek Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Kolego z uszkodzonymi wahaczami lepiej nie jeździć, cierpią na tym amorki, zwrotnice, łożyska, cały samochód.
TOM77 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Kolego z uszkodzonymi wahaczami lepiej nie jeździć, cierpią na tym amorki, zwrotnice, łożyska, cały samochód. Dokładnie, zrób to jak najszybciej tylko możliwe, chyba nie chcesz mieć kolejnych wydatków
studnia1 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Wymień te wachacze ODRAZU umnie leko stukało na przeglądzie powiedział że wszystko w porządku a3 tygodnie puziniej dobrze że sie nierozwaliłem ,gałka na dolnym wachaczu wypadła ,dobrze że naparkingu
Musashi Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 wymiana natychmiast, pojazd stanowi zagrozenie dla innych
kepasa Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Wymień te wahacze ODRAZU umnie leko stukało na przeglądzie powiedział że wszystko w porządku a3 tygodnie puziniej dobrze że sie nierozwaliłem ,gałka na dolnym wahaczu wypadła ,dobrze że naparkingu racja, jak wypadnie podczas jazdy masz kozackiego dzwona... wymień jak najszybciej
pawel1985 Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Opublikowano 9 Lutego 2009 Już wymienione okazało sie, ze to tylko jeden wahacz i przegub odrazu wymieniłem bo zaczynał tyrkotac na skretach
Rekomendowane odpowiedzi