kolec Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 witam wszystkich mam problem moja niunia słabo się zbiera do 2000 tys a puzniej już ok choć rewelacji niema za uważyłem że sztanga się nie rusza próbowałem ręką ją poruszyć ale nie drgnęła mam zamiar ją odkręcić i sztangę rozruszać ale wolał bym to oddać komuś kto się na tym zna jak byście mieli namiary na kogoś w okolicach Miedzyrzecza woj. Lubuskie. to bardzo bym był wdzięczny. Zgóry wszyskim za pomoc dziękuję.
sokolnh Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 ręką jej nie ruszysz daj logi ciśnienia turbiny
spanky Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 1Z ma taka charakterystyke ze budzi sie od 2000 rpm ... ale zrob logi , sprawa sie rozjasni ...
kolec Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2009 niestety logów niemam gdzie zrobić, ale czytałem na forum i z tego co się orientuję toto ta sztanga powinna chodzić a nie chodzi i wnioskuje z tego że przesto autko jest słabsze ,jak kupiłem niunie to nie miałem problemów ze zbieraniem do 2000tyś.
roman0012 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 jesli sztanga by byla zapieczona to nie mialo by to wplywu na moc w skali do 2000 sprubuj sobie pomoc jakimis kabinerkami..wtedy okaze sie ze jest oki A jesli chodzi o prawdopodobny problem z moca w Twoim aucie to jedynie pomiar diagnostyczny moze cos wiecej powiedziec
wojtek2626 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 1Z nie ma turbiny z kierownicami i tam sztanga porusza dopiero jak przekroczy zadane cisnienie i sztanga otwiera zawór upustowy.
kolec Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2009 mieliście racje dopiero jak wyciągnęłem filter powietrza to poruszyłem sztangę , miesąc temu wymieniali mi uszczelkę na pompie wtryskowej byłem unich że auto niechce mi iść za pedałem gazu , wzięli go na warszta i zwiększyli mi dawkę paliwa .serwis niby dobry Boscha ogólnie to tak jak piszecie trzeba wszystko posprawdzać na kompie kąty wtrysków itp.
romek555 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Witam Międzyrzeczanina Jest taki dobry mechanior w Międzyrzeczu, który o Audi wie chyba wszystko. Miałem kiedyś problem z wodą na podłodze i kilku majstrów szukało którędy się dostaje i nic, a Marcin znalazł. Chłopak ma wiedzę i doświadczenie. W razie problemów pisz na maila [email protected] prześlę Ci nr jego komórki. Pozdrawiam Romek & OOOO
Rekomendowane odpowiedzi