Adam87 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 15 minut temu, FroS-t napisał: Grzane lustra mega wpływaja na bezpieczenstwo wiec tym bardziej warto to miec na wyposażeniu, składanych niestety nie ma, ale powiem szczerze nie przeszakdza mi to jakoś mocno U siebie w B7 też mam grzane a składają się narazie tylko od środka ale już szukam modułu żeby sie składały z pilota.. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 (edytowane) Witam Długo się nic nie działo, więc mała aktualizacja Moja ukochana chciała do A3 ori Pompeje i jakiś czas temu udało się znaleźć właśnie taką rolkę z odpowiednimi parametrami a mianowicie 19 x 8,5j et 48 Felgi poleciały do regeneracji i małą zmianę w kolorze a mianowicie pojawiło się na nich ziarno… Efekt jak dla mnie mega i mimo że najtaniej nie wyszło to w końcu znalazłem u Nas gościa który idealnie ogarnia lakierowanie i regeneracje felg oraz montaż opon, naprawdę klasa. Jeśli chodzi o opony to kupiłem od @tomekhxc jego Hankooki Ventus S-1 Evo2 w rozmiarze 225/35/19 – jak na 8,5 cala, guma idealna, zrobił się mały stożek ale bez naciągu, co by ukochana nie martwiła się o ranty… W między czasie kupiłem śruby McGard’a, nowe dekieleki oraz nakładki na śruby Rolki odebrałem więc przygotowanie do sezonu No i tak to wygląda Do montażu jeszcze chwila bo najpierw muszę założyć Eibach Sportline, przy okazji @tomekhxc bardzo dziękuję za transakcję Pozdr !!! Edytowane 22 Stycznia 2020 przez FroS-t 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Jak zwykle klasagdzie zapatrujesz się w kosmetyki do auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 19 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Godzinę temu, instruktor83 napisał: Jak zwykle klasagdzie zapatrujesz się w kosmetyki do auta? Sklepy Internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 ?Mógłbyś podrzucić adres , ja kupuje zawsze na allegro A tam tej firmy która Ty uzytkujesz nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 19 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Aaaa to mogłeś odrazu pisacć: DeepGloss, MrCleaner, ShowCarShine, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Chory poyebany zbok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 8 godzin temu, FroS-t napisał: Aaaa to mogłeś odrazu pisacć: DeepGloss, MrCleaner, ShowCarShine, Dzięki wielkie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Jak tak patrze na fotki to te opony u ciebie ładniej wyglądają niż u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 26 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 (edytowane) Hej Eibach Sportline założony, bardzo fajne sprężyny pod względem trakcji i komfortu Jutro zbieżność ale dziś rolki już na pokładzie więc, pstryk, pstryk Wiadomo nie mowy o wielkich spasach, naciagach itp miało być sportowo, kulturalnie i z klasą Następne plany to wyrzucenie tego cholernego haka z tyłu, wrzucenie nowej dokładki S-line na dwa kominy i nowe podwójne końcówki 2x70mm Pozdr Edytowane 22 Stycznia 2020 przez FroS-t 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qruku Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 nie widać fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 27 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 2 godziny temu, qruku napisał: nie widać fotek Mi się wyświetlają bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qruku Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 (edytowane) Na innym kompie już widzę leżą cacy ? Edytowane 29 Maja 2019 przez qruku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Pięknie siadło ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 28 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 5 godzin temu, kamil-vag napisał: Pięknie siadło ! A podziekował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muunv Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Dokladke od czego wrzucasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczonka Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Ładne autko zadbane jak b7 pewnie hehe dom mega piekny do tego hihi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 29 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 8 godzin temu, muunv napisał: Dokladke od czego wrzucasz? Tak jak pisałem S-line tylko ze na podwójna końcówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 według mnie bombawedług mnie auto jak i miejscówka konkretpowiało prestiżem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Godzinę temu, instruktor83 napisał: według mnie bombawedług mnie auto jak i miejscówka konkretpowiało prestiżem Ej no weź nie przesadzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi