Poolman1 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witam wszystkich! Sorry,ale przeglądnąłem wszystkie posty w kategorii WNĘTRZE i nic na ten temat nie znalazłem. Czy macie w swoich A4 oryginalne apteczki,a jeżeli tak to gdzie?? Ja kupiłem auto we Włoszech /A4 B5 AVANT 1.8T QUATTRO/ i nie posiadam apteczki,a na allegro jest oryginalna pasująca rzekomo do schowka pod siedzeniem-chyba że w sedanie?? Czy ktoś wie coś na ten temat,jeżeli nie to może ktoś mi powie gdzie powinna się znajdować fabrycznie apteczka w AVANCIE?? Dzięki serdeczne [br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 14:05_________________________________________________dołączam jeszcze adres aukcji allegro z w/w apteczką http://moto.allegro.pl/item534632240_oryginalna_apteczka_do_audi_a4_a6.html#gallery
cobradd Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 w dzielonej tylnej kanapie jest podłokietnik a w nim miejsce na apteczke
Poolman1 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2009 super,dzięki już spadam popatrzeć,bo może się okazać iż ja mam jednak apteczkę,tylko nie wiedziałem gdzie jej szukać???
tomasz-gorz Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 tylko dosyc płaski jest ten schowek, ja tam trzymam odblaskowa koszulke :gwizdanie: a apteczke schowałem w koło zapasowe
razk Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 oryginalna pasująca rzekomo do schowka pod siedzeniem-chyba że w sedanie w sedanie tez jest w tylnym podlokietniku. chyba ze jest wersja bez tylnego podlokietnika. choc ETKA pokazuje w B5 dzielona z podlokietnikiem i niedzielona rowniez z podlokietnikiem. apteczka z linku moze tez byc z nowszego modelu a4
Pawlo 2004 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 W A6 mam taki schowek i widze ze idealnie by pasowała ta apteczka ale mam ją w podłokietniku w tylnej kanapie bo w koncu tam jest znaczek apteczki. A4 tez tylni podłokietnik.
Rekomendowane odpowiedzi