1szewczi90 Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 Witam, napiszę już teraz bo nie daje mi spokoju jedna kwestwia (a wkrótce dodam filmik) chodzi o to że wrzucam na drugi bieg auto, jadę i gdy dodaje czy tam też ujmuję gazu to lewarek lekko się przemieszcza przód tył ale bieg nigdy nie wypadł czy to normalne? w czym może tkwić problem? na innych biegach tak się nie dzieje tylko na dwójce, jest to A6 C5 z 2002r wersja sedan a silnik to 1.8T 150KM bez quattro. Będę wdzięczny za pomoc/wskazówki.
DaveLove Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 Problem mam podobny, jednak u mnie najbardziej odczuwalne jest to na 5 biegu. Auto oddaje do mechanika w przyszłym miesiącu, więc dopiero wtedy będę wiedział w czym tkwił problem.
1szewczi90 Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Opublikowano 1 Listopada 2017 Mi ktoś odpowiedział że poduszki pod skrzynią biegów. Możliwe to?
slawinio Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 Lozyska w skrzyni wyj...ne i dlatego sie lewarek porusza.
Rekomendowane odpowiedzi