k232 Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 A do immobilisera kiedyś zaglądałeś?
nieniedzielny Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Opublikowano 15 Listopada 2017 Nie było okazji auto mam jakieś 4 miesiące... Elektronik powiedział że to raczej nie immobilizer. Niesteyy auto mogę zostawić u niego dopiero za tydzień więc dalej się pomecze z tym jak jest. Jeśli to. Immobiliser to gdzie zajrzeć? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Marcin Pakuła Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 Otwierałeś obudowę komputera? Może woda tam się dostała...
k232 Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 11 godzin temu, nieniedzielny napisał: Nie było okazji auto mam jakieś 4 miesiące... Elektronik powiedział że to raczej nie immobilizer. Niesteyy auto mogę zostawić u niego dopiero za tydzień więc dalej się pomecze z tym jak jest. Jeśli to. Immobiliser to gdzie zajrzeć? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Trzeba ściągać obudowę kierownicy i gdzieś tam szukać.
Łukasz13 Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 Gdyby immo blokowało to migał by kluczyć na liczniku, i odpalał by na chwile i gasł.
k232 Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) To jak gość ma taki problem z autem i tyle rzeczy wymienione i sprawdzone to już inne rzeczy człowiekowi przychodzą do głowy ? Edytowane 16 Listopada 2017 przez k232
tomgt Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 sprawdź czy dorze założyłeś pompkę paliwa w koszu. u mnie wężyk który jest w baku po wymianie pomki jest nieszczelny na łaczeniu, spada ciśnienie paliwa i tez jest problem z odpalaniem. spróbuj na krótko podać napięcie do pomki i zobaczysz czy odpali. ja w ten sposób znalzłem swój problem. napięcie podałem na bezpiecznik (złóty 28) bezpośrenio z aku. odpalając samochód, komputer podaje napięci na pomkę dosłownie na 2 sek. jak w tym czasie pomka nie dobije odpowiedniego ciśnienia to jest problem z odpaleniem, dopiero po 3-4 sek pali.
Kiniu86 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Panowie mam ten sam problem o jaki zaworek pcv chodzi?
Rekomendowane odpowiedzi