Jump to content
IGNORED

Solowa płyta ! ;) . Rock, Gitara :)

Recommended Posts

Posted

Hejka ! :) . W związku z Tym ,że wydałem pierwszą w swoim życiu solową płytę. Pragnę i na forum się pochwalić moją pasją ;) . 

płyta do kupienia na pw lub tu : 

http://allegro.pl/michal-musiatowicz-breaking-glass-2017-i7047661557.html

Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów i pasjonatów Audi :)

Posted

Gratuluję . Brawo 

Też kiedyś coś tam szarpalem 

P1040867-1.jpg

Posted

Spoko :) . Widzę Fenderek :) . Na płycie dwie gitary grały - Fender American Standard Telecaster i Moja nowa gitara - Peavey Wolfgang Standard - obie made in U.S.A ;) . - Najbardziej zasłynąłem tym : 

i Must Be the Music : 

Jeszcze nagrałem płytę z tatą jak byłem młody (miałem 15lat) - próbka :

Kocham Audi i dlatego też staram się w miarę możliwości udzielać na forum :D .

Mam fuksa trochę co do gitar bo mam dwóch wujków w Stanach - jeden wysłał mi tą pierwszą (obaj żołnierze) - drugi teraz jak przyjedzie i wróci z Afganistanu ma mi przywieźć jakąś mega wypasioną ,a że jest american boy ,to omija cło,vat, wszelkie podatki, marże sklepowe itd. i mam gitarę za 50% ceny ;) . Sprzęt mam w pół niemiecko-amerykański. Gitara - zawsze USA (najlepsze). Wzmacniacz niemiecki lampowy - konstrukcja Horsta Langera - ENGL Powerball 2 :) - wg mnie najlepsze wzmaki na świecie i właśnie są produkowane tylko i wyłącznie w niemczech i wykonywane ręcznie, idealne konstrukcje. Grają na tych wzmakach największe firmy rockowe(Guns'n roses, Kiss, Deep Purple, Linkin Park itd. itd.) , a najlepsi sygnują je swoim nazwiskiem :) . To tyle ;)

• Upvote 1
Posted (edited)

Mojego Fendera przywiózł mi ze stanów kumpel w 1996 r . Jest to American Standard Stratocaster '95.

Wzmacniacz mam leciwą lampę MiusicMan 65 oczywiście USA.   Szkoda tylko że obecnie mało gram bo z czasem to różnie bywa.  

A zapomniał bym - Super płyta.:thumbup1:    

Edited by jacek70
Posted

:banan: nieźle i tak trzymaj, fajne wiosło :) powodzonka, sam kiedyś trochę szarpałem,  a teraz mój ibanez wisi jako mebel :P

Posted

Nieźle, tak trzym.

Ja już trochę po czterdziestce ale myślę nad nauką gry na gitarze.Tylko czasu brak.

Posted

Dzięki Panowie :) . No powiem wam, że lampa jaka by nie była to jednak jest to, a Music Man to genialna amerykańska marka :)

Mój fender był rok 2008 :) . Był jak nowy, pamiętam jak przypłynął do mnie z USA. Amerykaniec kupił i on sobie leżał, mało ogrywany, z tym fenderem walczyłem, wymieniłem na Peavey Wolfgang Standard :)- 2002rok. - Ale mam do gościa numer , może i wróci do mnie ten kochany telecasterek :) . Tymczasem - moim idolem jest neil zaza (mój idol, przyjaciel, kolega :D , spotkalismy sie jak był w Polsce) - on ma gitare którą chcę kupić - Carvin CT624m 

https://www.kieselguitars.com/catalog/guitars/nz624

:) - to już dzieło sztuki, miałem okazję podotykać :D . - a brzmi absolutnie kozacko :)

nz624-closeup-large-1.jpg

Posted
W dniu 15.11.2017 o 21:44, Anelson napisał:

Hejka ! :) . W związku z Tym ,że wydałem pierwszą w swoim życiu solową płytę. Pragnę i na forum się pochwalić moją pasją ;) . 

Absolutne gratulacje  !!!!!

i fajnie się słucha, do mnie to przemawia

:thumbup1:

Posted

Dzięki!