Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

my w biskupcu mamy za***isty placyk bo bylej jednostce wojskowej :P zapraszam :P

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 458,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja tam dzisaj po miescie slizgalem sie ale juz zwinelem do domu bo uczestnicy ruchu mocno sie wkur***** hehe...Panowie co ze spocikiem?!Nic sie nie dzieje!Tak nie moze byc :bicz2: Prosilem o podnie terminow na przerwe swiateczna wiec czekam na propozycje...pzdr :a4fan: :th:

Opublikowano

po dluzszej nie obecnosci jestem, mi praktycznie kazdy dzien pasuje, teraz mam wolne do 8 grudnia wiec komu jak pasuje bo widze ze duzo osob nie z olsztyna chce wpasc :mysli:

Opublikowano

jutro tj. w środę 05.12 będę pod Carrefour o godz. 19 ( na parkingu podziemnym pod sklepem)

jak możeta to wpadajta :decayed::a4fan: :a4fan: :a4fan:

Opublikowano

jutro pod Carrefour o godzinie 19.00 to chyba wpadne :audi::a4fan:

Opublikowano

jak dorwe jakiegos drivera to wpadne bo mam wstrzas mozgu i mam zakaz prowadzenia auta... :rant:

Opublikowano

Ok jezeli wiecej ludzi wyrazi checi to i ja sie pojawie... :th:

Opublikowano

Ja ot niestety was chłopaki pozdrawiam z daleka.. będe w Olsztynie dopiero w styczniu..

Opublikowano

Dobra...wiec niech kazdy okresli sie jutro konkretnie czy zawita i wtedy bedzie mozna wpadac... :a4fan:

Opublikowano

na 90% bede tylko trzeba mniejwiecej sprecyzowac gdzie bo parking jest duzy... :audi:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2007, 11:48 _________________________________________________ej ale kurna zawsze w srody o 18-19 pod carefure sa spoty vw... moze inne miejsce???

Opublikowano

ja tez sie pojawie, okreslcie tylko jakos konkretnie miejsce, jeszcze slabo znam olsztyn

Opublikowano

Dobra to na Carrefour o 19...Ja bede czekal na tym parkingu normalnym bo nie wiem jak wjechac na ten podziemny hehe :a4fan:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2007, 17:34 _________________________________________________Dzieki chlopaki za spocik...Oby nastepnym razem bylo Nas wiecej... :a4fan:

Opublikowano

Dzięki za spocika, pogadaliśmy, popatrzyliśmy i pooglądaliśmy swoje furki :a4fan: :a4fan: :a4fan:

nkjilo001nt9.th.jpgnocne spotkanie w mieście :a4fan:

nkjilo003ix8.th.jpg

Opublikowano

dzieki rowniez chlopaki :a4fan: fotki spoko tylko troche ciemno |micek Twoj kolega akurat przy fotce nie zawinil :D :D :thumbup: do nastepnego :):a4fan:

Opublikowano

hehe ma szczescie... :decayed:...do nastepnego Wladcy Pierscieni... :a4fan:

Opublikowano

No widze że było was więcej niż nas podczas ostatniego udanego spota w październiku.. mam nadzieje że w styczniu będzie nas jeszcze więcej..

Opublikowano

bedzie!!![br]Dopisany: 06 Grudzień 2007, 21:01 _________________________________________________koledzy nie spijcie i zacznijmy juz planowac kolejnego spocika :P:a4fan: