Opublikowano 8 Czerwca 201115 l jaki zalek ranny ptaszek pracowac pracowac trzeba nie ma opierdzielania sie
Opublikowano 8 Czerwca 201115 l yO! i jak spot?! deszcz leje, takze gokarty chyba odpadaja, gdzie sie ustawiamy? urania, ja bede!
Opublikowano 8 Czerwca 201115 l 20.00- bede też ,chociaz deszczyk pada chetnie obejrze wasze fejsy wezme tez 2 kluczyk to moze ktos bedzie i spróbuje mi go zameldowac do bazy jakimś sprzętem? czytaj ( czaja) :gwizdanie: :>
Opublikowano 9 Czerwca 201115 l JA tez postaram sie byc moge sie lekko spoznic jak cos [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2011, 18:53_________________________________________________WSTAWAC
Opublikowano 9 Czerwca 201115 l ee zapomnielismy napisac ze spot piwny na poczatku lipca parówki :gwizdanie:
Opublikowano 9 Czerwca 201115 l noc z 1 na 3 lipca! a tak serio to: 1 lipca (piątek)[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 18:16_________________________________________________Adrian o tym mówiłem
Opublikowano 9 Czerwca 201115 l wyobrazam sobie adrianka naszego na felach 19 i po tch naszych dziurach :polew:
Opublikowano 9 Czerwca 201115 l Autor Ogłaszam konkurs, kto jutro pierwszy przywita się na forum Do wygrania :mysli: wielkie NIC
Opublikowano 9 Czerwca 201115 l dobra ok mam na 2 zmiane i ide zaraz na melanz ciekawe o ktorej wroce [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 19:20_________________________________________________tak czy siak !!! Taktusiowy fioletowy Vipie podpinaj temat ze spot piwny 1 lipca !!! [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 19:22_________________________________________________ ===> <===
Opublikowano 9 Czerwca 201115 l zaraz meczyk --polska -francja , stawiam na naszych ze im zabie łydki skopia nasze orły - wynik 3;1 dla polski zobaczymy co z tego bedzie lol :kox:
Opublikowano 9 Czerwca 201115 l siemanoooo namierzylem dzis Zbyszka na pilsudskiego, pewnie z roboty wracal i naszego vipa zacnego jak z dywizjonu w sikoraka wyjezdzal, o! aaa karlos to nei mogles mi tego od razu powiedziec, normalna narzutka przed winklem na luznym:) [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 21:07_________________________________________________aaaaa i co ja jeszcze dzis widzialem, w alfie na parkingu b5 polift sedan, z zewnatrz mega seria, jakies srednie alu 15', wydech w dol, czyli ropniak, ale yebany jakie mial fotele, czarne recaro w skorze!!" f*ck f*ck f*ck, jak ja typowi zazdroszcze