Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

domyśliłem się, ale mimo to f*ck u :decayed:

ładnie to corrado brzmi ale isf to nie zabawka i odejść taż potrafi

Łukasz WITAMY!!!

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak Karol masz racej isf potrafi odejsc tylko w tym wyscigu chodziło o co innego:) bo znam chłopaka od corka i pamietam jak w kwietniu wkładał silnik i mowil ze jego marznie to stanac na kresce z isfem :) bo jakies tam zaszłosci ma z włascicielem isfa :cool1: i w 3cim przejezdzie staneli na kresce i wiadomo kto ma szybsza fure :naughty:

btw z tego co wiem to jak testowali tego corka to 6ke zapinali przy 240 :):wink4: takze nie jest zle :gwizdanie: silnik R36 daje rade :):decayed: :decayed:

Opublikowano

siemka łukasz witamy w naszej walcowni :wink4:

Opublikowano

tak to my loza szyderców :wink4::decayed::naughty:[br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 09:49_________________________________________________http://www.44tuning.pl/masz-samochod-bmw-z-silnikiem-20-d-204-km-czy-30-d-306-km ahahaa a smiali sie z audi :polew: :polew: a Bi em Dablju tez fake upy robi :naughty:[br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 10:07_________________________________________________ :hi:

Opublikowano

wstawać :)

Opublikowano

siemka koledzy -kamerkę juz mam a moze któryś z was ma nawigację kopsnąć na tydzień? czekam na info jak coś dziś do nocy jutro wypad i mnie nie maa do środy pozdro :naughty:

Opublikowano

siemka koledzy -kamerkę juz mam a moze któryś z was ma nawigację kopsnąć na tydzień? czekam na info jak coś dziś do nocy jutro wypad i mnie nie maa do środy pozdro :naughty:

:hi:arek jak chcesz to mam navi ale w telefonie nokia e72 tylko ze obsługuje ere i jak co to musze miec tel zastepczy jak co to dzwon 608372006

Opublikowano

spoko mam to szczęśćie ze jestem z innego pokolenia niz wiekszość z Was i potrafię jechać w/g mapy -dam rade ,pozdro i dozobaczenia , piotr dzieki :hi::good:

Opublikowano

:hi:

siema śpiochy, cisza tu niesamowita. Człowiek nie dostępu do kompa przez parę dni, a tu nic się nie zmienia :>

jakie plany na weekend?

U mnie dziś grill na wsi z rodzinką, jutro domek i trochę grubszy grill, a w niedzielę leczymy się :wink4:

Opublikowano

Może i ja jutro w plenerze pogrilluję,

tylko ta pogoda coś nie ten teges :disgust:

Opublikowano

i po rak kolejny widze na mapie start z gorki :decayed::naughty:

Opublikowano

yO! ekyypa!

ja wlasnie zaraz uderzam gdzies w miasto na pare piwek, jutro caly dzien z ukochana, a w niedziele jesli pogoda pozwoli lece do Ostróda na narty wodne :kox:

oo f*ck, jutro inscenizacja bitwy pod grunwaldem, moze w koncu sie wybiore :mysli:

Opublikowano

jedz bo w tym roku Urlich powiedzial ze wygraja :decayed: :decayed:

Opublikowano

chlopy!!

uwaga uwaga, ja, czyli ten co od wódy ucieka niczym diabel od święconej wody, znalazłem swój trunek, który mogę pić :kox:

mianowicie: złota gorzka miętowa/żołądkowa gorzka miętowa + sprite + lód

wchodzi jak miodzio:D

wybombiłem tego nie mało w nocy, plus pare piwek i czuję się jak młody bóg :decayed:

a grunwald mi nie ucieknie, za rok pojadę

Opublikowano

Ja tylko ja widzę żołądkowa to już mi się oranżada z komunii odbija :sick3: kiedyś się przepiłem żołądkową i od tamtej pory nie ruszam tego trunku :no: za to ostatnio mi się wkręciła woda z Ginem :naughty::decayed: ale najbielszy jest red bull z woda :decayed: ostatnio wypiłem 6 na imprezie i zanim sie obejrzałem zamykali juz klub :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

yO!

jak weekend minal?

u mnie wczoraj, tzn dzis w nocy znowu rządziła żołądkowa gorzka miętowa ze spritem, a poludnie narty w Ostródzie i pomogłem kumplowi na działce 15 taczek ziemi przerzucić :)

lajcik sprajcik

powiedzcie, jakie grożą konsekwencje za nie wpuszczenie i nie otworzenie drzwi dla pukających w środku nocy policjantów?? :decayed:

Opublikowano

arko Ci powie na bank :decayed: [br]Dopisany: 17 Lipiec 2011, 22:35_________________________________________________Mareczku masz moze w swoim lombardzie do opylenia Nokie E52 ?? :mysli:

Opublikowano

bry,

jak żyjecie po weekendzie?

Adrian - grozi exmisja :polew: