Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adrian my kiedys tak robilismy i nic nie zrobili :decayed:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 461,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

spoko, to nie mi eksmisja grozi, akcja sie dziala u kumpla w chacie, ma taka sasiadke dewotke stara ktora sie czepia jak sie baka glosniej pusci :/

Opublikowano

heh.. dawno mnie tu nie bylo :/ masakra z tym czasem.. ale widze ze i spamery nasze klubowe tez sobie wolne zrobili :P

pytanko Panowie - kopnalbym sobie dywaniki welurowe do swinki bo moje to juz strzepy.. jakeis doswiadczenia i rady w tym temacie posiadacie? :) z checia skorzystam :P

Marek jaka Ty tam masz xywke na tym łalegro by Twoj lombard można było namierzyć i oferty? :)

Opublikowano

:bry:

W piątek uderzam do Gdańska, może ktoś polecić jak tam najlepiej dojechać z Olsztyna ? przez Iławę w stronę A1 czy w Ostródzie do góry odbijać? czy jeszcze inaczej ?

dzięki z góry :good::hi:

Opublikowano

najmniej korkow bedziesz mial na trasie olsztyn, łukta, morąg, pasłęk, gdańsk

Opublikowano

a ja bym leciał na ostrode i odbijał na 7ke :decayed: ta trasa co Adrian podałes to taka turystyczna przez lasy itp itd :) ale ostatnio jak tam w nocy jechałem i wyebał mi jelen to perdole nie jezdze juz tam wieczorami :decayed: wole latac 7ka

Opublikowano

hello!!

Opublikowano

siemka koledzy właśnie wróciłem z nad morza naszego piknego :tongue4: spocik dziś pod uranią ? bedzie ktoś-ja podjade pozdro :decayed:

Opublikowano

ale wtopa :shocked:

sorry Arko, totalnie zapomnialem o spocie, f*ck, poza tym audi znowu troszku przeziebione, nie w pelni sprawne (nowy zacisk na tyl musze kupic):wallbash:

Opublikowano

siemka koledzy właśnie wróciłem z nad morza naszego piknego :tongue4: spocik dziś pod uranią ? bedzie ktoś-ja podjade pozdro :decayed:

pochwal się jak jechałeś i co było po drodze (remonty, etc.) , wyjeżdzam z domu ok. 2 w nocy, w Olsztynie będę przed 5 i zależy mi na szybkim przejeździe do GD :mysli:

Opublikowano

Siemaneczko Panowie i po spociku.[br]Dopisany: Lipiec 20, 2011, 09:56:33 _________________________________________________Na spocik przybyli ; arko 72,Żaneta z Pawłem no i Picia.

Opublikowano

o tóż to straszna lipa z tymi spotami w lato jest proponuję pomysł na spoty piwne moze wiecej nas bedzie docierało na małe te ta tet :mysli::wink4: :>

Opublikowano

arko jak tam droga do gdanska filip sie pytał ??

Opublikowano

napisałem mu priva :wink4:

Opublikowano

siemka Pici, dawno tu nie zaglądałeś

nie nie spoty muszą być (piwne też), aczkolwiek o ostatnim przypomniało mi się w czwartek (brachol ze śląska przyjechał - sami rozumiecie :drunk:)[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 14:16_________________________________________________

jakieś plany na weekend?

JA jadę dziś na kawalerskie :naughty: i powinienem być w Olsztynie w niedzielę.

dam znać jak było!

Opublikowano

a ja nie pije do weekendu :):decayed:

Opublikowano

juz wczoraj byłem na miescie :decayed:

Opublikowano

ale imprezujecie koledzy ho ho :wink4: ...ale tak trzymac trzeba sie wyszalec w lato-człowiek nie wielbłąd wypic musi :kox:

a propo coś mi cieknie z mojej niuni w okolicach lewego koła -ciecz bezkoloru i bezwonna macie jakies pomysły? zonka twierdzi ze to od klimy i nie ma sie czym przejmować ma rację czy mam sie przejąć? pozdro :hi: