Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to podobnie jak w Kaletce :) trzeba sie bedzie ogarnac na 2012 :cool1: bo daleko do siebie regiony nie maja :naughty:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 458,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak czytam i czytam i dochodzę do wniosku że zlocik nasz w kaletce to był wypas, taktuś jesteś wielki :good::hi:,za rok jak nic walę w dym do kaletki -pozdro załoga :tongue4:

Opublikowano

A mnie się marzą 40 urodziny Twoje, moje i Fazego gdzieś na Kaszubach :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

ha ha, Wasze urodziny to byloby cos :decayed:

Kaletka to total all inclusive opcja z 5*'kami

Opublikowano

prezesie i inne maniacy-jeszcze raz napiszę to co juz kiedyś pisałem moje urodziny wypadaja w listopadzie (skorpion),watpie więc aby zlot odbywał się zimą i żeby chetni na niego byli :polew:

a obchodzic urodziny pół roku wcześniej to jakoś dziwnie nie? :no:

Opublikowano

uj w to napic sie mozna :decayed::naughty:

Opublikowano

prezesie i inne maniacy-jeszcze raz napiszę to co juz kiedyś pisałem moje urodziny wypadaja w listopadzie (skorpion),watpie więc aby zlot odbywał się zimą i żeby chetni na niego byli :polew:

a obchodzic urodziny pół roku wcześniej to jakoś dziwnie nie? :no:

dziwnie to się czuje człowiek z rozłożonym parasolem w doopie :polew: :polew: :polew:

ja mam urodziny w lutym i nie widzę przeciwwskazań aby powtarzać je choćby dwudziestokrotnie :decayed: :decayed: :decayed:

z miejscówką będę za Kaszubami :good:

Opublikowano

z miejscówką będę za Kaszubami :good:

:naughty:
Opublikowano

No kaszuby sa OK :naughty: [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 10:32_________________________________________________Chłopaky a moze w ten weekend piwko ?? :tongue4:

Opublikowano

Cześć chłopaki, ja ile bym razy nie zajrzał na forum to u was tylko jeden temat "piwo" :>

Opublikowano

Cześć chłopaki, ja ile bym razy nie zajrzał na forum to u was tylko jeden temat "piwo" :>

Bo dorośli chłopcy lubią bro :decayed:

Opublikowano

ja też chętnie zwiedzę oscienne towarzystwo i region pozdro browarnicy-w ten weekend pracuje wiec bro odpada, ale urodzin nigdy nie obchodziłem dłużej niz 3 dni a nie 3 razy w roku ,moze warto spróbowac :mysli::good: :>

Opublikowano

Bo dorośli chłopcy lubią bro :decayed:

...i za rzadko tu zaglądasz!!!

a obchodzić urodziny od lutego do listopada!!!

NIC W TYM ZŁEGO :drunk:

Opublikowano

Najeeeebkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :drunk: :drunk: :drunk::dance: :dance: :dance: :beer1: :beer1:

pijemy.jpg

Opublikowano

Pany... może się mylę ale niewielu z Was było w Jarosławcu... jeśli w ogóle ktoś?

możecie obejrzeć prezentację zlotu 2010 w temacie ogólnopolskim... wiadomo: dyskoteka, 1/4mili i połowa obsługi odpada ale większość z kulinarnych frykasów łącznie z prosiaczkiem pewnie dałoby radę...

miejsce niesamowite... na mnie duże wrażenie zrobiła plaża i woda... jakieś takie dziwne wrażenie odniosłem że ,to zupełnie inne klimaty jak w naszej zatoce... a do plaży jakieś 500 metrów chyba...

Domki 1liga (one chyba były wtedy oddane na pierwszy sezon) bez ogrzewania ale radziliśmy sobie palnikami :embarrassed: bo gaz był...

ogólnie dla mnie bomba... i to musi wypalić... oby tylko z 18-20 stopni było to będzie gid... także moim zdaniem koniec marca odpada... ale już koniec maja :good:

zresztą jak tam Bieniek z Tomeks'em zarządzą tak będzie :wink4:

Opublikowano

hmmmm czyli musiElibysmy wy ebac Kaletke :confused4: co osobiście no nie jest na rękę nam :kwasny: tak mi się wydaje ale to byS musiał z PIMUSIEM TAKTUSIEM POGADAC :)

Opublikowano

jestem za tym, aby kaletke zrobic w pierwszy weekend kwietnia, a potem chetnie na kaszuby.

czytalem opis zlotu w jaroslawcu i sadzac po nim musialo byc prze :kox:

a Arek i Marek, 40-te urodziny to takie co to je trzeba swietowac caly rok :decayed:

Opublikowano

wazne ze jest okazja zeby sie napic :gwizdanie:

Opublikowano

ja np wlasnie opijam spritem, juz 3 szklanka, sukcec jakim bylo zamontowanie z kumplem "car audio" do pandy :decayed:

btw, czyta ktos watek o wrazeniach z samociazka, niezla beka:) taka tragikomedia wrecz

Opublikowano

a urwa skumaj motyw ze chciałeś tam jechac :decayed: pamiętasz ?? ja mysle ze więcej się dzieje na forum dla klubowiczów vipow itp itd :decayed: Dlatego Mareczku i Grzesiu pisać o co chodzi :gwizdanie: :kox: