Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:facepalm: -co to q..wa jest jeny ale żal...:decayed:
  • Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to jest hit zeszłotygodniowej imprezy :decayed: wódkę trzeba żłopać :naughty: i sobie wzięliśmy ten tekst do serca z Adkiem :grin::grin::grin::grin:

a pozniej było tak na starówce

:dancing::dancing::dancing::dancing::dancing::dancing:

dobrze ze ten sznaps jest :naughty::naughty: bo bysmy umarli :decayed: tylko szkoda ze flaczków nie mieli :thumbdown::thumbdown: ale kiełbaski białe tez były w pytę :naughty::naughty::naughty:

---------- Post dopisany 13-08-2012 at 08:19 ---------- Poprzedni post napisany 10-08-2012 at 08:33 ----------

Łysy ogarniamy ekipe do Łomzy na sobote :decayed: tylko trzeba nocleg jakis ogarnac :D jak patrzyłem to w hotelu gromada jest pokoj 2 os za 120 zł :naughty: to wychodzi 60 zł na głowe :kox:

wogole jutro Ci dam znac bo kumpel od Cupry jedzie na robote do zambrowa i moze go tam podrzuca do Łomży i bysmy go z Łomzy zabrali, ale to jutro bede wiedział :decayed: to zadzwonie do Ciebie :naughty: a noclegu poszukam jeszcze na necie albo zapytam sie Kosiniaka bo on z Łomzy :decayed: to moze zna jakies tanie noclegi :wink: Bysmy sie przekimali bo o 9 00 zaczyna sie 1/4 w Ełku ale to bysmy tam dojechali na 10 00 :whistling: i by było git :kox:

Opublikowano

he oby to raz.....................

Opublikowano

Grzegorz tam sie masuje :banan::banan::banan:

Opublikowano
:grin::grin::grin:
Opublikowano

A coś więcej

Opublikowano

a co bys chcial wiecej wiedziec?

aqua park, bez jakiegos mega szalu, chociaz lepszego w regionie nie ma:/

2 zjezdzalnie tunelowe, krotkie, jedna dosc stroma

1 zjezdzalnia typu cebula, jakas taka mala slizgawka dla dzieci, jest basenik gdzie jest mikroklimat z jodem, bicze wodne, masazyki, basen 25m plywacki, jacuzzi na podworku, w zime za***ista sprawa, sauny i to chyba wszycho

Opublikowano

Łysy jaaaadziem na kurpie :decayed::decayed::decayed::decayed:

Marek czy wysłałeś pw do Jarka ? ?

Opublikowano

Wycieczkowicze, znacie jakie są trzy podstawowe kolory na kurpiach?

Opublikowano

czerwony zerwony i jeszcze raz czerwony? xd

Opublikowano

Łysy rozpiska drogowa gotowa :decayed: jutro pkt 12 ruszamy :banan::banan:

Opublikowano
czerwony zerwony i jeszcze raz czerwony? xd

fest zielony, fest czerwony i fest fioletowy :)

Opublikowano

Siemandero :decayed:

Wróciliśmy z Adkiem z kurpiowskich wojaży :kox: Dobre imprezy były zarówno w Łomży jak i Ełku :grin: ruszanie jetcara to jakas masakra była :naughty::naughty: Ogolnie w Łomży to laski odpicowane jak korniki na otwarcie lasu :polew::polew: stoi w 10 cm szpilkach na trawie i później sie dziwi ze sie zapada :doh::doh:

ale i tak najlepsze były laski " a po co on ma ten spadochron żeby być lżejszym :naughty:" ?? albo jak laska zobaczyła jak sie scigaja i mowi " ooooo to tak ja w need for speedzie " :polew::polew:

Ogólnie wypad mega udany a jak Adek zoabczył 2x rs4b5:wink: i pozniej jak rusza z LC to mysląłem ze sie sposci :jerk::jerk::jerk:, pozniej miał sen ze jezdził Rsem :kox::kox:

Za 2 tygle 1 wrzesnia ruszamy na finał do Gdyni :decayed::decayed::decayed::decayed: 2 hot dogi z orlenu popite energetykiem i ogień do przodu :banan::banan:

Opublikowano

Załek Kamila sie pyta skąd Ty bierzesz te za***iste porównania?

Opublikowano

a nie wiem sam :polew::polew: tak jakoś czasem mi się coś uda :grin::grin:

Kurna pany zobaczcie kalendarze :decayed: czy macie tez blad we wrzesniu ?? bo u mnie sierpien konczy sie na 31 w piatek a wrzesien zaczyna sie od 1 w czwartek :naughty::naughty: tez tak macie ??

Opublikowano

yO!

1 wrzesien to sobota

Załek, sen z rs'em to nic, z niedzieli na poniedzialek snilo mi sie ze byly wyscigi na witosa i najlepsze bylo to ze tez startowalismy, ale fury jezdzily, a my ubrani w modna biel biegalismy na cwiare sprintem, hahaha

a po naszym 12 km marszu w japonkach zrobily mi sie na stopach taakie bable ze ledwo co chodze:/

noo, ale te rs'yyy aaaahhh, ooohhh mniam, mniam:)

Opublikowano

Adi bierzesz chyba te same prochy co Hofman z PIS-u :)

BTW to rs'y musiały robić wrażenie!

Opublikowano

adek ale tez masz bład czy tylko ja mam ??:decayed:

Night Power Łomża 2012 7 - YouTube klasa AWD/RWD