Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:decayed: -raczej nie ,bede zdychał bo dzis ide na browarka z kolegami wiec w sobote kac gigant jak nic :grin:
  • Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 462,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

normalnie potwór jakiś-btw ciekawe ile takie cudeńko kosztuje he he moze odłoże jakies 3 emeryturki i se kupie:decayed::wink: elegancki jak nic , jedna noc na parkingu i rano juz go nie masz :grin:

Opublikowano
normalnie potwór jakiś-btw ciekawe ile takie cudeńko kosztuje he he moze odłoże jakies 3 emeryturki i se kupie:decayed::wink: elegancki jak nic , jedna noc na parkingu i rano juz go nie masz :grin:

:polew::polew::polew:

Opublikowano

łysy w sobote u nas :D:banan::banan::banan::banan::banan:

---------- Post dopisany at 10:47 ---------- Poprzedni post napisany at 10:44 ----------

Audi S6 4.0 TFSI quattro jako Limuzyna w Wunsiedel masz arko :decayed:

Opublikowano

Załek, szykuj sie, bedzie zacny bal:D

Opublikowano

kur wa tylko nie moge ogarnac cen biletow:kwasny::kwasny::kwasny::kwasny: bo tak pomyslałem ze po koncercie Sznaps Szafa Sznaps :decayed::decayed: SzafaSznaps SzafaSznaps SzafaSznaps SzafaSznaps SzafaSznaps SzafaSznaps Szafa:naughty::naughty::naughty::naughty::naughty: Namowilem Cie ?? :kox::kox::kox:

btw dzis gadalem z madejem od cupry to sobie zakupil 19' ultraleggera + gwit i setup na wiosne bedzie taki

ultra.jpg

<br /><br />

Opublikowano

gostek od tego s6 c7 mnie rozjebal. nie iwem co musze zaczac robic, aby tak sie dorobic, jak ktos ma pomysl, niechaj podaje:)

---------- Post dopisany at 23:11 ---------- Poprzedni post napisany at 23:10 ----------

osz k**wa to adej pojechal na grubo z tematem, za***iste kolo!!

a co do planu bozenka sznapsszafasznapszafasznaps... jestem za:D!!

Opublikowano

łysy spościsz sie :decayed:

Lambo Orange Audi | Facebook

Audi B5 | Facebook

:jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk:

---------- Post dopisany at 11:03 ---------- Poprzedni post napisany at 08:40 ----------

btw koncert jest na Targu Rybnym:decayed::decayed::decayed::decayed: ooo bozenko bedzie sie dzialo pekniesz serce moje :polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

czesc,

chyba dzisiaj upolowałem czarnego sedana B7 z podkładkami klubowymi z okolic Mrągowa NMR xxxxx ...

ktoś z Mazur na Polagrę wpadł do Poznania ?

Opublikowano

Byl jakis sedan NMR pare razy widziałem na miescie :wink: ale kto to jest to nie wiem :kwasny:

Opublikowano

Wybiera się ktoś jutro na hamownię do v-tech 9-15?

ja jadę

Opublikowano

Siemanko ;)

Oferta - Volkswagen Golf - Zadbany i czysty Golf 3 Dwa lata temu kupiliśmy go jako świeżo sprowadzony z Niemiec, przed rejestracją zostały wykonane wszyst Mógłby ktoś ze mną podjechać w pon-wt obejrzeć tego golfa, czy w ogóle jest wart zachodu :D ? Albo może ktoś ma znajomego co chciałby sprzedać coś za podobne pieniądze ? :)

Opublikowano

siema damiano, nie wiele ci pomoge z tym golfem, ale jak sie uprzesz to pogadaj z pawlem, nikt sie lepiej nie zna:)

z mojej strony to jedynie powiem ci, zebys go sobie odpuscil, golf3 to zaden wypas ,a ten egzemplarz, 1,6 benzyna bez gazu:/

kupisz teraz, pojezdzisz z 2 lata i odsprzedasz za max 2000pln bo juz malo kto kupuje tanie samochody bez gazu, po prostu kilkukrotne atankowanie go do pelna zrownuje wartosc z autem.

jak potrzebujesz czegos na dojazdy na uczelnie i ogolne turlanie sie po olsztynie to poszukaj jeszcze czegos ciekawszego

Opublikowano

łysy pijaku :decayed::decayed::decayed::decayed: spałes dzis w nogach za kare moge sie zalozyc albo z Bonka na dywaniku :polew::polew::polew::polew: btw rezerwuj bilety na wtorek :naughty::naughty::naughty:

motto wczorajszej imprezy " JAK NIE TRAWISZ BIAŁKA WEŹ NA BIUST " :banan::banan::banan::banan:

Opublikowano

siemka!

widziałem ostatni b7 z ramkami klubowymi, myślałem, że to Zbychu ale nie pojechał na jego osiedle.

BTW moje autko straciło parę rumaków zgodnie z danymi v-techu:(

Opublikowano

a jakie miałes wczesniej ?? kreski a jakie teraz ??

---------- Post dopisany 18-10-2012 at 15:56 ---------- Poprzedni post napisany 17-10-2012 at 07:05 ----------

Kwiatko i Arko widzę ze zamawialiście kubki :decayed: a nie ma wpłaty :naughty: weźcie wpłaćcie żeby jakiegoś kwasu nie było :decayed:

Opublikowano

ja juz zrezygnowałem dawno temu sorka

Opublikowano

co prawda nie kombi ale nawet nie tak źle wygląda ;)