Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

swietny pomysł !!

Popieram, Tabórz - piękne okolice !!

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 458,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Może się skuszę :)

Opublikowano

bysmy musieli sie zgadac jaki dzien najwiekszej ilosci ludziom pasuje:wink: a pozniej czy jedziemy na noc ?? czy w dzien na grilla troche wypic po 2 piwka i do domu wieczorem ??:wink:

Opublikowano

Można by wziąć alkomat i na miejscu sprawdzać kto gotów do drogi powrotnej :P

Opublikowano

to akurat jest najmniejszy probleem wiekszy jest w org:thumbdown:anizacji jak widac

Opublikowano

Mam propozycje . Może znalazł by sie ktos chętny zeby zorganizowac spota na lotnisku na dajtkach . Wystarczyło by sie zorientowac co i jak i czy trzeba bedzie poniesc jakies koszta związane z rezerwacja pasa startowego . Przy okazji mozna by było pościgac sie na tzw. 1/4 mili ... co wy na to ???

Opublikowano

Jak masz na nazwisko Grzymowicz, Gustek albo jestes synem jakiegos dobrego polityka,badz biznesmena to masz szanse ogarnac temat :decayed: inaczej nie ma sensu :kwasny: Na to potrzeba w c**j zezwolen, pism itp itd do tego $$$ :wink: z 2 lata temu gadałem z facetem co organizuje 1/4 na Dajtkach tzn motopiknik to sam powiedział ze bez spnsorow, znajomości nie ma szans :decayed:

Opublikowano
eSPe: poczucie humoru było by mile widziane!

kwiatku, znasz mnie i dobrze wiesz że akurat tego to mi nie brakuje.

Szkoda że w Olsztynie ciężko zgrać jakąś ekipę na jakąkolwiek imprezę i wszyscy totalnie mają wywalone. To boli strasznie.

Pamiętam kiedyś spoty jak na Rusi zapchany był parking co 2 tygodnie wszelakiej maści gruzami z 4 pierścieniami z całego regionu.

Teraz próżno tego szukać.

Co do większych imprez też jest licho bo nawet jak ludzie mają na tacy podane imprezy gdzie nie muszą się w nic angażować wystarczy że się pojawią to zero odzewu.

Szkoda że kwestia spotowania umarła w Olsztynie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jest kryzys:decayed: kazdy ciezko pracuje w weekendy no i rodzina wiesz nie ma lipy :decayed:

Opublikowano

eSPe - wiem, że masz poczucie humoru :)

Co do spotów to i Ty i Załek macie rację. Pamiętam te czasy z Rusi, ale jakoś tak samo się rozpadło.

Opublikowano

Bo ja wam powiem. Trzeba w koncu usiasc ekipa do jakiejs mocniejszej flaszki. Dac aobie po kolei po razie,bo kazdy swoja nieobecnoscia na spotach sie do rozpadu skladu przyczynia. I mozna sie tlumaczyc itd itd. Dawniej tez mialem zjazdy w weekendy ale na spota sie zrywalem, teraz to jak nie zjazd,to zaniemoge i jest kicha

ale jestem optymista pel ym nadziei i wraz z nadchodzaca letnia aura wierze ze frekwenxja sie poprawi. My np z zalkiem organizujemy mega tournee po cyklu night power w wakacje, miejsca w samocchodzie jeszcze mamy dla Was wolne:)

Opublikowano

No będzxie w czerwcu Night Power gdzie możliwe że w bijemy się jak rok temu (nie wiem jak tam strona organizacyjna jeszcze) i będzie Motopiknik gdzie mamy oficjalne zaproszenie aby się w bić tak jak rok temu i rozbudowac strefę klubową. Jak ktoś chętny do uczestniczenia to oczywiście zapraszamy.

Opublikowano

Widuję ostatnio w okolicach Olsztyńskiego Gutkowa, bardzo ładną a4 b6 chyba 1.8T, może to ktoś z klubu ? :wink:

Opublikowano

chyba nie :decayed: sedan avant kolor jakie blachy ??:wink:

Opublikowano

yO!

Karlos widziany w lt'ku na sikoraka, yyyyyoooo!! :)

Jaco widziany na witosa, powiem Ci chlopie ze Twoja nawoskowana fura rwie suty:)

pozdrO!

Opublikowano

szału niema dopiero glinka i Ultimate Compound poszły w ruch :wink:od jutro dopiero korekta lakieru się zacznie :ad::ad:

Opublikowano

Jaco, a pomozesz w doborze jakiegos podstawowego zestawu do renowacji lakieru, jestem laikiem w dziedzinie car detailingu i moje dbanie ogranicza sie do mycia na karcherze,a latem na dzialce gabka jakims szamponem i woskowaniem tcut color fast polerką z praktikera:)

nie chce wydac zbyt duzo kasy bo inne wydatki sa zawsze, ale na forum/allegro typki sprzedaja set meguaiersa za ok 180pln, jakas glinka, szampony itd i troche mnie to kusi:)

Opublikowano

spoko :wink:na spocie sie spotkamy to pokaże co kupić:naughty: i małe 50/50 na lakierze a4 Skrzypka bo strasznie zmęczony a efekt bedzie pierwsza klasa:wink:

telefonem robione wiec może niepodniecać:decayed:

SNV32595.jpg

bokkol.jpg

Opublikowano

git :)