Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja postaram się przybyć na 13:00. Do zobaczyska

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 460 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Chłopaki o 13 tej oki to do jutra :).

Opublikowano
  • Autor

ja prawdopodobnie zamelduję się o 13 :>

Opublikowano

To moze i ja sie pojawie :)

13 pod urania?

Opublikowano

Tak o 13-tej pod Uranią!!!

Poznamy się, potupiemy troszkę (zimno! :decayed: ), i luzik, a jak będzie sie kleić to i doczekamy do 14-tej.

Robić logi dynamiczne w tych warunkach drogowych nie polecam :wink4:

Do zobaczenia :hi:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 00:32_________________________________________________Dnia 04 stycznia 2008r. odbył się spot w Olsztynie :a4fan: :a4fan: :a4fan:

Obecni byli:

- czaja77

- luqash

- mumer

- Picia

- Skrzypek

- taktuś

- zbychzz

0e187c2aff37b82a.jpg

REKORD POBITY

BYŁO SIEDMIU FORUMOWICZÓW

W SIEDMIU :audi::a4fan: :oklaski:

Dzięki Panowie za spota :good:

Opublikowano

Witam ponownie było milo i zimno.pozdrawiam :polew:

Opublikowano
  • Autor

Troszkę się spóźniłem ale dotarłem :>.

Pierwszy raz miałem okazję bić jakikolwiek rekord :> heh

Dzięki wszystkim za spocika!

Opublikowano

Dobrze było ludzik do następnego razu.A tak na marginesie jest u mnie już u mnie -20 stopni zimno ale bryczka w garaży ku :winek4:

Opublikowano

Choć spóźniony ale dotarłem...

Podziękowania Panowie za miło spędzony czas i do następnego :a4fan: :a4fan: :a4fan:

Opublikowano

Niestety dotarłem do Ostródy dopiero przed 15 i juz nie było sensu ruszac na olsztyn... Mam nadzieje ze nastepnym razem bede mogl bic rekordzik :)

Opublikowano

fajne spotkanko - można było dowiedzieć się parę fajnych rzeczy.

dzięki za spocik i do następnego razu ;)

Opublikowano

Jak tam Wasze akumulatorki???

Ja dziś rano ledwo odpaliłem, kuźwa jak będzie jutro - nie wiem :evil::disgust::wink4:

Opublikowano

witam u mnie ok ,tyle ze koledzy dzwonili po mnie żebym podjechał i na kabelki ich rozruszał. pozdrawiam :polew:

Opublikowano

mi to chyba ropa zamarzła :polew:

odpalil z niewielkim problemem i jak skrobalem szybki :wallbash: to zgasł :angry: no i krece krece krece... nic tylko rezerwa... zjarałem fajka i dalej krece... i mowie nie odpuszcze... ro***erdole a odpale :) kolejna fajka i krece az mnie serce bolalo ale nagle cos zalapalo potrzachalo zadymilo parking ale pozniej juz wszystko było dobrze :>

a termometr pokazywal -20,5 *C :shocked:

PS. Mówili w TV ze w olsztynie Było -29 i ze ma byc wiecej :shocked: :shocked: :shocked:

Opublikowano
  • Autor

ja rano kręcę i kręcę i kręcę załapał :> pochodził z 10 sekund i zdechł :( no to znowu kręcę i kręcę i kręcę załapał i tak mu zostało :> Tyle że zauważyłem że przy rozruchu nie pali od razu na wszystkie garnki i tym sposobem mam od dzisiaj nówki świeczki no i teraz ewidentnie lepiej pali :> :> :>

Opublikowano

Podpowiedz gdzie kupiłeś świeczki, jakie i za ile, bo mam ten sam problem że w tamtą zimę tylko jedna świeca grzała, w ta zime wieksze problemy z zapalaniem, szkoda juz meczyc autka :P

Opublikowano

Witam no ja nie miałem problemu z odpaleniem po spociku jak wracałem do domku wieczorkiem to pokazywało mi temperaturke -24 .[br]Dopisany: Styczeń 06, 2009, 04:59:51 _________________________________________________Pozdrowonka.

Opublikowano

Witam wszystkich chciałbym podzielić się pewnym spostrzeżeniem otóż jechałem za A4 sedan srebrna o nr NO.. ma kierunki w lusterkach i tylne światła tuningowe DIODA chyba. Zapewne niema o tym pojęcia że jak zapali światła długie to gaśnie wszystko z tyłu kompletnie. Jak ktoś zna właściciela to niech podpowie mu o tym bo na pewno nie wie. Pozdro :wink4:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2009, 17:57_________________________________________________co do kierunków w lusterkach pewny nie jestem jechałem za nim ale z tyłu wydawało sie jak by je miał. :decayed:

Opublikowano

Witam a to chyba Picia

Opublikowano

Kolego Czaja nie mam kierunków w lusterkach a numerki mam NOL :>[br]Dopisany: Styczeń 06, 2009, 06:28:08 _________________________________________________Chłopaki u mnie wszystko git w autku ze światełkami :>[br]Dopisany: Styczeń 06, 2009, 06:30:34 _________________________________________________Bartek a kiedy to było??[br]Dopisany: Styczeń 06, 2009, 06:33:30 _________________________________________________Chłopaki po Olsztynie śmiga kilka A4 z diodami.