Marianb Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Już zmieniłem no normalnie kopara mi odapdła - piszesz Marian że był rtocki, a ja nawet nie wiedziałem że był szkoda bo bym chętnie z nim zamienił kilka słówek - co za pechoza No to zaraz był, czy nie był :?: Bo ja już sam nie wiem czy nie przekręciłem Nicku :doh1:
zbychzz Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Już zmieniłem no normalnie kopara mi odapdła - piszesz Marian że był rtocki, a ja nawet nie wiedziałem że był szkoda bo bym chętnie z nim zamienił kilka słówek - co za pechoza No to zaraz był, czy nie był :?: Bo ja już sam nie wiem czy nie przekręciłem Nicku :doh1: ja nie wiem wydaje mi się że ma quattro z 99 na rzeszowskich tablicach
Marianb Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 No dobra, bo nawet marian się czasem myli, to jaki nick mają chłopaki z granatowego A4 Avant TDI :?: Chyba za to będę musiał wyjąć coś z bagażnika na następnym spocie
adrianus Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 hehehe jakie problemy z nickami<lol> nastepnym razem niech sobie kazdy tabliczki z nickiem wywiesi gdzies w aucie, albo zamiast rejestracji
taktuś Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Żałuję , że nie byłem na spocie Widzę, że przybyły osoby, których daaaawno nie było do 18-tego
czaja77 Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Siemanko. no i radyjko chorus 2 hula jak ta lala. Marek jaki masz ten kabelek dokładnie do mp3 . i gdzie go kupiłeś?
lilianatoja Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Witam witam we wtorkowy poranek w samo południe I od razu przejdę do meritum - postanowiłam zgłosić się na konkurs "fotek" - w sumie to miałam trochę lepsze zdjęcia z poprzednich miesięcy, ale zdążyłam :gwizdanie: dopiero na październik. Także, jeśli się komuś ono spodoba, z góry dziękuję za oddany głos - niech Warmia też ma udział we wspólnym kalendarzu P.S. Tematyka zdjęcia "miała oddawać" porównanie koni mechanicznych z takimi prawdziwymi (do poklepania), które są moją drugą pasją- tylko że te ostatnie nie za bardzo chciały wejść w kadr
zbychzz Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 no widzę Monika że w końcu ruszyło coś u nas z tymi fotkami. Jak tylko będą zdjęcia widoczne no to od razu będzie trzeba zagłosować
czaja77 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 i mi jak się uda zrobię swojej niuni fotki w niedziele........................
taktuś Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 A ja nie zdjęcia fury, tylko swojej gęby wkleję... w pierwszym poście możecie głosować... :gwizdanie:
Skrzypek Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 A ja nie zdjęcia fury, tylko swojej gęby wkleję... w pierwszym poście możecie głosować... :gwizdanie: nieeewieeeerzeee
Maxym83 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 taktuś, podeślij mi na maila te logi maxym83(malpa)o2.pl
czaja77 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 A ja nie zdjęcia fury, tylko swojej gęby wkleję... w pierwszym poście możecie głosować... :gwizdanie: :polew: :polew: u mnie jest zdjęcie nie dostępne...............................
Skrzypek Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 siemka Grzesiu co u ciebie? na spoty nie przyjeżdzasz :gwizdanie:
taktuś Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 taktuś, podeślij mi na maila te logi maxym83(malpa)o2.pl temat już siedzi, http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ahu_ahu_nie_jedzie_zerknijcie_na_logi-t97595.0.html
czaja77 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 na następny zajadę na 99%.miałem trochę roboty ...
4lo Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Ee co sie porobiło z fotkami w pierwszym poście
Skrzypek Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 Ee co sie porobiło z fotkami w pierwszym poście ooo gdzie ty byłeś jak cię nie było
4lo Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Ee co sie porobiło z fotkami w pierwszym poście ooo gdzie ty byłeś jak cię nie było Szkoła się zaczęła jakby nie było i się wziąłem za nauke
Maxym83 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Taktuś, sprawa notlaufów rozwiązana, zregenerowałem sobie N75 i śmiga nawet na 5000 obr Ale podskocze jeszcze do Ciebie przy okazji i zrobimy loga ciśnienia turbiny żeby zobaczyć ile teraz pompuje. I moze jeszcze kąt wtrysku podniesc troche.
Rekomendowane odpowiedzi