czaja77 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 witam no i fajnie ze auto lata dalej jak latało...... :kox: :kox:
Maxym83 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 jak ktoś ma N75 model z silnika 90 konnego i mu na przekreconym kluczyku głośno cyka to niech się powoli szykuje do rozbierania i wymiany sprężynki bo bedzie to samo co bylo u mnie nie wiem ile kosztuje nowy zaworek, ale sprezynke na pewno taniej wsadzic
zbychzz Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 jak ktoś ma N75 model z silnika 90 konnego i mu na przekreconym kluczyku głośno cyka to niech się powoli szykuje do rozbierania i wymiany sprężynki bo bedzie to samo co bylo u mnie nie wiem ile kosztuje nowy zaworek, ale sprezynke na pewno taniej wsadzic z całym szacunkiem Andrzej ale jak już to lepiej wydać parę grosza więcej i mieć nowy zaworek niż bawić sie w rozbieranie - osobiście nie chicałbym żeby mi zabrakło turbinki przy wyprzedzaniu
Maxym83 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 jak ktoś ma N75 model z silnika 90 konnego i mu na przekreconym kluczyku głośno cyka to niech się powoli szykuje do rozbierania i wymiany sprężynki bo bedzie to samo co bylo u mnie nie wiem ile kosztuje nowy zaworek, ale sprezynke na pewno taniej wsadzic z całym szacunkiem Andrzej ale jak już to lepiej wydać parę grosza więcej i mieć nowy zaworek niż bawić sie w rozbieranie - osobiście nie chicałbym żeby mi zabrakło turbinki przy wyprzedzaniu No jeśli kogoś stać to może kupić nówkę, ja wiem jak on działa i dobrze go zmontowałem więc nie mam żadnych obaw co do jego działania i w moim przypadku głupotą by było kupować zaworek. Mam inne wydatki w samochodzie do zrobienia --------------------------- teraz zobaczyłem że w sumie nie jest jakiś drogi, w granicach 100-130zl za oryginalnego pierburga. Jak powymieniam wszystko co mam do wymiany, to pomysle nad kupnem nowego, ale poki co ten regenerowany musi pojezdzic. W wielu watkach i na innych forach ludzie regeneruja ta sprezynke i jezdza dlugo i szczesliwie bez problemow.
zbychzz Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 w zaworek warto zainwestować :> na prawdę są wytrzymałe
PAWEL69 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 w zaworek warto zainwestować :> na prawdę są wytrzymałe Witajcice..... zaworek n75 pracuje nadciśnieniowo......Kolega ma softa podjedżcie do Mnie cuś poradzim
czaja77 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 witaj Pawel. dzis nie mogłem się zjawić............ praca.
PAWEL69 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 witaj Pawel. dzis nie mogłem się zjawić............ praca. siema uklad już jest ......w subotu nacinajeem
czaja77 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 fajnie ale mi pasuje po 14........ ;( zaraz podesle ci loga na pw
PAWEL69 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 w zaworek warto zainwestować :> na prawdę są wytrzymałe Wytrzymałe są N 75 ale sterowane podciśnieniowo... np.AFN
taktuś Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Siemka łobuziaki , koorwa, kto pozjadał zdjęcia z pierwszego postu :bicz3:
zbychzz Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 no proszę Paweł się pokazał tylko coś na te spoty to tak się daje namawiać ... :gwizdanie:
czaja77 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 hhehe spota to my z Pawłem W ŁÓŻKU przeleżeli......................... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
taktuś Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 hhehe spota to my z Pawłem W ŁÓŻKU przeleżeli......................... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ech, cieniaki ale, że tak bez taktusia :gwizdanie: a co wy na to olsztyniaki, co by raz na jakiś czas grupa olsztyńska spotkała się na gorzałce np. w knajpie ?
czaja77 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 jestem za :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: :kox:
zbychzz Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 jestem za - choć preferowałbym bardziej piwko
taktuś Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 jestem za - choć preferowałbym bardziej piwko i pewnie urywał byś się pierwszy ( jak z prawie każdego spota)... nie dopiwszy nawet piwa
zbychzz Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 jestem za - choć preferowałbym bardziej piwko i pewnie urywał byś się pierwszy ( jak z prawie każdego spota)... nie dopiwszy nawet piwa no to teraz mi wjechałeś na ambicje - na następnym spocie to chyba ostatni odjade jak tak
czaja77 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 jestem za - choć preferowałbym bardziej piwko i pewnie urywał byś się pierwszy ( jak z prawie każdego spota)... nie dopiwszy nawet piwa no to teraz mi wjechałeś na ambicje - na następnym spocie to chyba ostatni odjade jak tak ale i ja wole ostatnio browarek,po gorzałce mam odloty.
taktuś Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 ale i ja wole ostatnio browarek,po gorzałce mam odloty. zapamiętaj: każdy odlot można zvagować :polew:
Rekomendowane odpowiedzi