Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam no i fajnie ze auto lata dalej jak latało...... :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

• Odpowiedzi 12.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaleczeq

2341

• czaja77

1464

• adrianus

1096

• taktuś

1020

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak ktoś ma N75 model z silnika 90 konnego i mu na przekreconym kluczyku głośno cyka to niech się powoli szykuje do rozbierania i wymiany sprężynki bo bedzie to samo co bylo u mnie :) nie wiem ile kosztuje nowy zaworek, ale sprezynke na pewno taniej wsadzic :)

Opublikowano

jak ktoś ma N75 model z silnika 90 konnego i mu na przekreconym kluczyku głośno cyka to niech się powoli szykuje do rozbierania i wymiany sprężynki bo bedzie to samo co bylo u mnie :) nie wiem ile kosztuje nowy zaworek, ale sprezynke na pewno taniej wsadzic :)

z całym szacunkiem Andrzej ale jak już to lepiej wydać parę grosza więcej i mieć nowy zaworek niż bawić sie w rozbieranie - osobiście nie chicałbym żeby mi zabrakło turbinki przy wyprzedzaniu :confused4:

Opublikowano

z całym szacunkiem Andrzej ale jak już to lepiej wydać parę grosza więcej i mieć nowy zaworek niż bawić sie w rozbieranie - osobiście nie chicałbym żeby mi zabrakło turbinki przy wyprzedzaniu :confused4:

No jeśli kogoś stać to może kupić nówkę, ja wiem jak on działa i dobrze go zmontowałem więc nie mam żadnych obaw co do jego działania i w moim przypadku głupotą by było kupować zaworek. Mam inne wydatki w samochodzie do zrobienia :)

---------------------------

teraz zobaczyłem że w sumie nie jest jakiś drogi, w granicach 100-130zl za oryginalnego pierburga.

Jak powymieniam wszystko co mam do wymiany, to pomysle nad kupnem nowego,

ale poki co ten regenerowany musi pojezdzic. W wielu watkach i na innych forach ludzie regeneruja ta sprezynke

i jezdza dlugo i szczesliwie bez problemow.

Opublikowano

w zaworek warto zainwestować :> na prawdę są wytrzymałe

Opublikowano

Witajcice.....

zaworek n75 pracuje nadciśnieniowo......Kolega ma softa :good:

podjedżcie do Mnie cuś poradzim :naughty:

Opublikowano

witaj Pawel. dzis nie mogłem się zjawić............ praca.

Opublikowano

witaj Pawel. dzis nie mogłem się zjawić............ praca.

siema

uklad już jest ......w subotu nacinajeem :decayed:

Opublikowano

fajnie ale mi pasuje po 14........ ;( zaraz podesle ci loga na pw

Opublikowano

Wytrzymałe są N 75 ale sterowane podciśnieniowo... np.AFN

Opublikowano

Siemka łobuziaki :decayed:,

koorwa, kto pozjadał zdjęcia z pierwszego postu :bicz3: :lol1:

Opublikowano

no proszę Paweł się pokazał

tylko coś na te spoty to tak się daje namawiać ... :gwizdanie:

Opublikowano

hhehe spota to my z Pawłem W ŁÓŻKU przeleżeli......................... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

hhehe spota to my z Pawłem W ŁÓŻKU przeleżeli......................... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

ech, cieniaki :wink4:

ale, że tak bez taktusia :gwizdanie:

a co wy na to olsztyniaki, co by raz na jakiś czas grupa olsztyńska spotkała się na gorzałce :good::a4fan::punk:

np. w knajpie ?

Opublikowano

jestem za :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: :kox: :kox: :kox: :good:

Opublikowano

jestem za - choć preferowałbym bardziej piwko :naughty:

Opublikowano

i pewnie urywał byś się pierwszy ( jak z prawie każdego spota)... nie dopiwszy nawet piwa :decayed:

Opublikowano

i pewnie urywał byś się pierwszy ( jak z prawie każdego spota)... nie dopiwszy nawet piwa :decayed:

no to teraz mi wjechałeś na ambicje - na następnym spocie to chyba ostatni odjade jak tak :wink4:

Opublikowano

no to teraz mi wjechałeś na ambicje - na następnym spocie to chyba ostatni odjade jak tak :wink4:

:polew: ale i ja wole ostatnio browarek,po gorzałce mam odloty. :cool1:

Opublikowano

:polew: ale i ja wole ostatnio browarek,po gorzałce mam odloty. :cool1:

zapamiętaj:

każdy odlot można zvagować :polew: :polew: :polew: