Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh Ty to sie Grzechu masz z tą swoją A4 :confused4:

no się trafił problem ale z czasem pewnie się go rozwiąże (może wszystko jest powiązane z padniętym ecu) ale za to furka ładna :hi:

w sumie myślę o jakiejś nowszej a4 ale jak pomyślę to nie jestem pewien czy ryzykować[br]

Nie no furka jest kozak i co do tego nie ma wątpliwości :good:

No właśnie fajnie byłoby zmienić, ale jak się trafi jeszcze na coś gorszego niż się ma to trochę lipa. Jak furka dobrze wyposażona i sprawdzona to można zmienić choć chyba u Ciebie wolałbym rezanie, szczególnie, że Ty masz Q :naughty: Jak byś sprzedawał to dawaj znać nam tu najpierw :)

• Odpowiedzi 12.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaleczeq

2341

• czaja77

1464

• adrianus

1096

• taktuś

1020

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

heheheeheee

może po zimie będzie okazja ale jak na razie to się zastanawiam bo trochę w nią wpakowałem a następne półroczne szukanie nie mam ochoty choć mi bardzo się podobają nowsze a4-ki ;)

Opublikowano

A to byś szukał B6 czy tylko B5 po liftach ?

Opublikowano

A to byś szukał B6 czy tylko B5 po liftach ?

albo b5 2001 albo jakaś starsza b7 - jakoś te b6 nie przemawiają do mnie, ale obowiązkowo x4, a przy tym może być dość dużo szukania bo tych pierwszych bardzo mało a tych drugich dużo wadliwych (oczywiście myślę o dieselku)

Opublikowano

Widzę, że się do Q przyzwyczaiłeś i następne autko też będzie z takim napędem :naughty: Ciężko będzie Ci znaleźć jakiś zadbany egzemplarz B7 z początku lub B5 2001 i to z Q. W b6 trochę łatwiej znaleźć AVF'a z Q, no ale skoro ona Ci się nie widzi to pozostaje B5 albo B7 :)

Opublikowano
:) :gwizdanie: :good:
Opublikowano

no jak na razie 3 miejsce :naughty:

Opublikowano

a będzie pewnie 5,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :polew: :polew: :gwizdanie:

Opublikowano

smutna prawda jest taka,

że z Małopolski chłopaki zagłosują na swojego i będzie to min. 40 głosów,

a ludzie z warmińsko-mazurskiego zagłosują na naszego kandydata/kandydatkę i będzie to maksymalnie 10-15 głosów :(,

:mysli: chyba że, sesja zdjęciowa będzie zrobiona z moją wcześniejszą sugestią :boobs::decayed:

Opublikowano

ja już nie mogę się doczekać jak taktuś wstawi swoją fotkę do konkursu :evil:

Opublikowano

a :polew: :polew: :polew::good: :good: a najlepiej z tą co stoi na NA PARKINGU NA SPOTACH.............. :kox: :kox: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

ja już nie mogę się doczekać jak taktuś wstawi swoją fotkę do konkursu :evil:

sprawa jest zupełnie prosta:

najpierw namawiam koleżankę, co by pozowała na tle mojego sprzęta,

już taką koleżankę lubiącą audi już mam:

1nBbv0.jpg

potem wynajdujesz oryginalny model audi, przy którym owa koleżanka będzie pozować,

ja taki model również posiadam:

NtRx0.jpg

:decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: laska :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no ale ten żuczek :sick3: :sick3:
Opublikowano

a :polew: :polew: :polew::good: :good: a najlepiej z tą co stoi na NA PARKINGU NA SPOTACH.............. :kox: :kox: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Taa ona sie do tego idealnie nadaje :decayed: Za dopłatą to i pewnie by poszła na sesje rozbierana :decayed:

Opublikowano

Taa ona sie do tego idealnie nadaje :decayed: Za dopłatą to i pewnie by poszła na sesje rozbierana :decayed:

ostatnio gdy wjeżdzałem na spota miałęm okazję zobaczyć jej oblicze :thumbdown:

a podobno nie ma nieładnych kobiet :sick3:

Opublikowano

CZesc Michał i jak kupiłeś termostat? :)

Opublikowano

CZesc Michał i jak kupiłeś termostat? :)

podobno ma Paweł na pchnięcie za dobrą cenę :>