Maxym83 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Cholercia, ja przez ten dluuugi remont w mieszkaniu znowu sie nie zjawie ale jesli jutro jest spocik to bede
Skrzypek Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Opublikowano 21 Listopada 2009 Chlopaki, wypowiecie sie w moim watku dot. spotu w Ostrodzie? Sa chetni? i jak koledzy, zapraszam do mnie :> kto ma ochotę mnie odwiedzić? i jak Olsztyniaki przyjedziecie do Ostródy??? czy wymiękacie?
Petlik Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Ostroda, niedziela, godzina 13:00, parking pod hala OSCIR. Zapraszam ponownie! 506036226 - kontakt do mnie jesli ktos chcialby sie spotkac. W razie czego o 12:00 spotkanie na parkingu przy ul. Mochnackiego w Olsztynie i start do Ostrody o 12:15. Pozdrawiam Petlik
mayhem Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 huh.. ale wczoraj było za***iście :) nie, no poważnie chłopaki - dzięki za super imrezke babeczkom też się bardzo podobało :> spot w ostródzie - niestety wymiękam. za wcześnie jest. mam nadzieję, że na ten nasz zdążę wytrzeźwieć
czaja77 Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 było ok.ale kac................ dziś mnie nie ma ;(
Marianb Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Ja tam kaca nie mam, ale faza mnie jeszcze trzyma A kto dojedzie dziś na spot Ja szukam kierowcy, bo sam nie jestem w stanie
mayhem Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 ja będę nie mam alkomatu żeby sprawdzić czy mogę.. ale wydaje mi się że tak kaca nie mam - jak zawsze jak młody bóg laski się nudzą w szkole więc też jadą :gwizdanie:
Skrzypek Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Opublikowano 22 Listopada 2009 było krótko ale za***iście trzeba to powtórzyć :> Grzesiu po co do mnie dzwoniłeś o 00:49 :polew:
mayhem Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 a tak poważniej chłopaki - kto będzie? bo z tego co mi się wydaje na chwilę obecną to dość licha frekwencja się zapowiada
Marianb Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 marjan będzie :good:fazę mam jeszcze, ale znalazłem szofera
taktuś Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Ja dziś wpadnę na kilka minut. P.S. Szkoda, że nie ma fotek z wczorajszej imprezy.
czaja77 Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 było krótko ale za***iście trzeba to powtórzyć :> Grzesiu po co do mnie dzwoniłeś o 00:49 :polew: he czy dojechałeś.
zbychzz Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 naprawdę było fajnie wczoraj Szkoda, że nie ma fotek z wczorajszej imprezy. może i lepiej że ich nie ma
taktuś Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Dziś na Rusi były jakieś wyścigi, czy coś w tym stylu... cały parking był zajęty. Przejechałem tylko, bo nie było nawet gdzie auta postawić. Nie wiem czy spot się odbył i gdzie się odbył. Tak myślę, że na przyszłość trzeba ustalić miejsce rezerwowe. Chyba parking pod Uranią będzie najlepszą rezerwową miejscówką.
czaja77 Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 a ja mam jeszcze kaca troszkę....
Marianb Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Fajnie było. Potańczyło się z sympatycznymi dziewczętami. Standardowo starsze panie podbijały do nas i trzeba było raz zatańczyć z nimi. Mi jeszcze czacha dymi lekko. Ciekawe jak tam Andrzej żyje, bo się nie odzywa. Z tego co pamiętam podwoziliśmy go pod dom. Taktuś słyszałem, że łapaliście taksówy na środku ronda. Ja wracałem do domu na krótki rękaw Co do dzisiejszego spotu.... Kilka fotek: http://picasaweb.google.pl/Marianb30/Olsztyn22Listopad2009# Emsi zrobił więcej podobno Lista obecności: 1. Anu 2. Paweł i Żaneta 3. Hiszpan z Kamilą 4. Pili81 5. Zbychzz 6. Emsi & Monika 7. Kris0181 8. Amstaff88 9. Mayhen z Ewą oraz Moniką 10. Roman19 11. Wiktor 12. RadziuA4 13. Marian 14. Chłopaki z A4 1.8 Avant 15. Segment Jeżeli kogoś pominąłem, dajcie znać to poprawię. No możemy ustalić miejsce rezerwowe. Może być i Urania. Ja proponuję jeszcze parking pod Careofurem - alternatywa na deszczową pogodę Taktuś sprawdź to. To był gość: Hey Joe - Jimi Hendrix (High Quality)
Maxym83 Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Zyje co prawda zjadlem sniadanie dopiero o 19 a faza trzymala mnie do 16, to uwazam ze warto bylo zjawic sie na imprezie. Niestety nie bylo szansy ruszyc sie z lozka na dzisiejszy spot. A szkoda ze fotek nie ma, ale na szczescie nagralem kilka filmow tylko nie wiem czy mozna je publikowac:)
zbychzz Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 ja dziś też męki z rana przechodziłem - oj jak droga z łóżka do lodówki po picie stała się strasznie daleka na następnym spocie trzeba się rozliczyć - tylko napiszcie z kim bo wiem że na początku czaja kupował, a później nie wiem kto dalej
Radziu Audi A4 Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 No chłopaki, dajcie jeszcze więej zdjęć, bo mnie tak słabo widać i moją audike a aparatu swojego nei mogłem wziąć ale było spoko, szczególnie jak musieliśmy się przemiejscowić :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi