czaja77 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Życzę zdrowia, szczęścia, kasy, w nowym roku extra wczasy. Prostej drogi bez zakrętów, a w miłości żadnych błędów.
Skrzypek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 W Nowym Roku, tuż po balu oprócz szczęścia, zdrowia, szmalu, proście niebiosa, by Wam dały, dużo seksu i gorzały. Do Siego Roku! :>
taktuś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 2010 BĘDZIE DLA NAS NAJWSPANIALSZY to powiedziałem ja taktuś :kox: :decayed: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
Skrzypek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 2010 BĘDZIE DLA NAS NAJWSPANIALSZY to powiedziałem ja taktuś :kox: :decayed: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: jak Taktuś mówi to nie ma h.ja we wsi :>
4lo Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 uuu Grzesiu jaki z Ciebie ranny ptaszek kacyk jest???? :gwizdanie: No co Ty...
taktuś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Na koniec mnie lekko ścięło, ale dałem radę. I natańczyłem się i naśpiewałem, napiłem, nastrzelałem i najadłem - nowy rok przyjęty jak trzeba baniak lekko szumi
Maxym83 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 ocho, odezwał się rekordzista spamer z Mlecznego Nie wiem czego sie uczepiłeś, czy powiedziałem coś nie tak? A licznik spamu ma każdy przy swoim profilu Wszystkiego Najlepszego wszystkim w nowym roku
adrianus Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 yO! taka sugestia, 14.30 to moze troche za pozna pora co, zaraz ciemno bedzie, moze te pol h wczesniej w okresie zimowym warto by bylo zastosowac? a poza tym to moze jakis spot na jakims mega placu polaczony z zimowym treningiem,co? najlepiej to by bylo do ornety sie bujnac cala ekipa
Marianb Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Widziałem się dziś z Pawłami oraz Hiszpanem i wpadliśmy na pomysł, żeby zebrać się na Rusi normalnie ok 14.30 a później podskoczyć grupą na stare lotnisko do Gryźlin. Co Wy na to :?: Pojeździlibyśmy troszkę, jakieś ognisko by się zrobiło
adrianus Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 spoko Marianb git pomysl, tylko ze na gryzlinach jest giga c**jnia nawierzchnia 2tygodnie temu tam berlingo katalem i bylo masakrycznie duzo dziur, jedynie gdzie mozna tam fajnie polatac to ta drozka za torami w prawo dookola lotniska, tam jeszcze sie da cos porzezbic
Marianb Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 No dobra. To spotkamy się jutro na Rusi i zdecydujemy wspólnie.
adrianus Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Marianb i zbychzz wy to ze swoimi quatro mozecie i nawet gryzliny ryc, nic wam nie straszne, hehe ja niestety nie moge tak wyciagac i moja a4 na gryzlinach slabo sobie radzi
zbychzz Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Marianb i zbychzz wy to ze swoimi quatro mozecie i nawet gryzliny ryc, nic wam nie straszne, hehe ja niestety nie moge tak wyciagac i moja a4 na gryzlinach slabo sobie radzi no to kup sobie quattro
adrianus Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 no cos Ty niech sie ktos ze mna zamieni na 1,9 tdi 130km quattro :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 23:32_________________________________________________teraz zrobilem mega zakup i kupilem daewoo tico lpg
Rekomendowane odpowiedzi