czaja77 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 ta tylko że na ps3 przerobić się nie da,i już tylu gier bym nie miał.........
4lo Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 ta tylko że na ps3 przerobić się nie da,i już tylu gier bym nie miał......... no niestety A i w sumie drogie cholerstwo... nie jestem jakimś fanem gier żeby na to tyle wydać... na kompie też można w coś pograć
taktuś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Z gier to zatrzymałem się na... warcabach, jak mi się pofarci, to raz na jakiś czas wygram , Damiano - pamiętam o Tobie !!! Panowie, mam pytanie: jak wypiąć piny z małej kostki miniIso? 20 minut próbowałem i guzik, totalnie niezdolny jestem. Przecież skoro włożyli, to i wyjąć można :evil:
czaja77 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 he Marku dwie cieniutkie szpileczki i jazda z koksem........ .
taktuś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 he Marku dwie cieniutkie szpileczki i jazda z koksem........ . no zabawy jest trochę, muszę emulatorek przełożyć
czaja77 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 są dwie takie małe kotwiczki wciskasz od przodu dwie małe szpileczki i ciągniesz za kabel
taktuś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 są dwie takie małe kotwiczki wciskasz od przodu dwie małe szpileczki i ciągniesz za kabel dzięki Grzesiu jutro mnie koorwa wszy zjedzą
taktuś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 zrobię, zrobię, tylko mnie kurde piwo przeszkadza :gwizdanie: w zasadzie to tylko piję, zamiast robić :polew:
Madas Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 zrobię, zrobię, tylko mnie kurde piwo przeszkadza :gwizdanie: w zasadzie to tylko piję, zamiast robić :polew: jesteśmy z Tobą
czaja77 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 zrobię, zrobię, tylko mnie kurde piwo przeszkadza :gwizdanie: w zasadzie to tylko piję, zamiast robić :polew: piwo to paliwo a że mamy trzeba nadrobić straty [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 22:41_________________________________________________witamy Vipa
taktuś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 znaczy mnie ? Madas jest wporzo nikt tu do Nas nie zajrzy, a on bardzo proszę
Madas Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 znaczy mnie ? Madas jest wporzo nikt tu do Nas nie zajrzy, a on bardzo proszę prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 22:47_________________________________________________a to witam Grzesiek witam :hi:
czaja77 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zaleczeq wywal tą lodziarę :gwizdanie: bo nam Damiana zgorszysz i już ma to ktoś na forum i już zadziałało :polew: :polew:
taktuś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zaleczeq wywal tą lodziarę bo nam Damiana zgorszysz i juz ma to ktoś na forum albo używaj tego avatara od godz. 22 do 6.00 :>
czaja77 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 usunięty :polew: :polew: [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 22:52_________________________________________________lilianatoja witamy i się nie ukrywaj :>
Zaleczeq Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Jestem młodszy i swiezak to wypada sie posłuchac :P:P
Rekomendowane odpowiedzi