zbychzz Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Paaany!! pomysla mam a moze by tak zorganizowac kulig w niedziele w ramach spotu zrzucilibysmy sie na rope dla np Zbyszka (quattro:D), pozabierali dzieciakom z osiedla sanki i sie przeciagneli gdzies przez las np od tego wjazdu do lasu, co to jest na przeciwko skretu na rus z warszawskiej, tam do gronit lasem,z gronit do naterek, tomaszkowa i z powrotem? trasa tam fajna, szeroka, w miare rowna a skąd ty ściągniesz takie mocne sanki, co by utrzymały się za quattrówka ? a tak na serio to również nie uważam żeby to był dobry pomysł - nie chciałbym nikogo wyciągać spod samochodu, a po za tym rowerem do pracy tylko w lecie jężdżę i nie zmuszać mnie żebym musiał przerzucać sie już w lutym :bicz3:
adrianus Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 stare dziadki, nie chcecie sie bawic w sniegu to nie ;p hehe <terefere>
mayhem Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 oooo... Kulig!!!!!! :good: :> adrianus ma racje - stare już z was pryki są. Niedługo będziecie pierdzieć pruchnem :polew: Nooo.. ale przyznać trzeba, że macie rację.. no macie.. macie.. Propo zabaw w śniegu: Ewie nalegała, że bałwana razem chce kleić, więc obiecałem, że bałwana z nią ulepie.. Wtedy powiedziała, że to kochane z mojej strony, że dam się jej w śniegu oblepić Jednak pomysł bomba. To może ognisko i kiełbaski w tą pogodę ?
czaja77 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Siemka Kalendarzy nie ma jak na razie. może Jarko zacznie wysyłać w przyszłym tygodniu.
filip1001 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 , koledzy, kto od Was wybiera się do Bukowiny? Ja mam taki plan się wybrać i myślałem, może jakby co to jakiś wspólny przejazd przez Polskę udało by się zorganizować, bo wiem, że z niektórych rejonów takie wspólny przejazdy organizują. Zawsze to raźniej. Ja jakbym jechał to z Augustowa, czyli gdzieś np. przed Wawą lub wcześniej można by było się spotkać.
adrianus Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 lyypa z tym brakiem kalendarzy, napalilem sie juz,ale co tam, trzeba bedzie twardo czekac pomysl z ogniskiem jest w ogole mega ale kto sie za to wezmie...
kwiatko Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 jak mija Wam wieczór? Bo u mnie całkiem nieźle
adrianus Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 jako tako, zaraz piwko otwieram,a potem do sowy czas uderzyc
Zaleczeq Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Ja lece do Novo Grzesiu byłeś dziś u Pawła ??
czaja77 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Ja lece do Novo Grzesiu byłeś dziś u Pawła ?? nie nie miałem jak.
Zaleczeq Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Na pocieszenie jutro dostaniesz 4 leszki żeby Ci nie było smutno A tak wogole to juz sie trocha z moja furka wyjaśniło ale co i jak napisze Paweł człowiek legenda :>
czaja77 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Na pocieszenie jutro dostaniesz 4 leszki żeby Ci nie było smutno Atak wogole to juz sie troceh z moja furka wyjaśniło ale co i jak napisze Paweł człowiek legenda :> legenda? właśnie idę z nim na piwko
mayhem Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 czaja77 no tak.. elyta my, plebs, możemy jedynie o tym pomarzyć A tak poważniej to pozdrów Legendę ode mnie A co z tym ogniskiem? Bierzemy się za to? Jest tam w ogóle jakieś miejsce na to? Mało mi się chce potem tłumaczyć jakiejś straży miejskiej czy innym takim :gwizdanie:
adrianus Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 na rusi to nie wiem czy na legalu mozna, ale na gryzlinach tak, jesli tylko sie uda znajac zycie dopiero jutro przed poludniem cos sie sytuacja wyklaruje jak wszyscy odpala kompy przed wyjazdem na spot
Zaleczeq Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Na pocieszenie jutro dostaniesz 4 leszki żeby Ci nie było smutno Atak wogole to juz sie troceh z moja furka wyjaśniło ale co i jak napisze Paweł człowiek legenda :> legenda? właśnie idę z nim na piwko Ale Ty amsz fajnie idziesz z legenda na piwo :> każdy by tak chciał :drunk:
czaja77 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Widze zatorze sie integruje nie pierwszy raz
Rekomendowane odpowiedzi