adrianus Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 yO! kwiatko, narobiles mi wczoraj smaka na gwint sesssessse:P na allegro znalazlem 3 opcje jakis TA za 1100pln, FK za 1300pln i Lowtec za 2000pln jak jeszcze troche pomysle to do wakacji nad jakims sie mocniej zastanowie
kwiatko Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ja mam MTS-Technic. O ta jest na forum trochęopinii o FK wiem tyle, że chłopaki i panie z VW się w nim lubują a o lowtecu nie mam pojęcia. Ale osobiście zawias gwintowany POLECAM. :>
Marianb Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 haha, tak czytam i czytam tego nowego aś i patrze,a tu jeszcze jeden kolega z Olsztyna:D Rafał ze swoim srebrnym a6 avant (zapomnialem jego nicka, ten od ktorego Marianb kupil V8) Olsztyn Audi rulez Dokładnie, była taka akcja w zeszłym tygodniu z zapotrzebowaniem Audi do Auto Świata. Chłopaki szukali również A4 B5 poliftowej tutaj na forum. Nie mam informacji jak się to skończyło :gwizdanie:
adrianus Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 a4 b5 po lifcie nie ma w gazecie sa za to dwie b6 mts -1399pln bede myslal
adrianus Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 wiosna blizej, oponki letnie juz neca, ale z kasa poki co za krucho
mayhem Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Skrzypek fotki szacun i nawet ja sie zalapalem :gwizdanie: :gwizdanie: najlepiej wyszedłeś na ostatniej fotce :polew: [br]Dopisany: 28 Luty 2010, 21:45_________________________________________________ wow.. tego to ja nawet nie widzialem no ale wyszedlem.. jak zawsze. .inteligentnie :naughty: Skrzypek - super wyczucie chwili
czaja77 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 wtorek to wiem a po za tym? ja dwa dni w domu sobie posiedziałem, rozchorowałem się troszeczkę.
czaja77 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 pij mniej właśnie ostatnio nie pije :polew:
czaja77 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 to się zatrułeś i trza się odtruć :polew:
Rekomendowane odpowiedzi