Zaleczeq Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Grzesiu był ale sie zmył widze Jeszcze ciagle chodzi podjarany wtryskami nowymi ale Paweł mowił ze niezle idzie teraz furacz Grzesia Wlaśnie słucham stary dobry kawałek i no chicksy sa
adrianus Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 to teraz Grzesiek nie ma innego wyjscia jak dac nam pojezdzic troche w celu zrobienia testow:D[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 20:44_________________________________________________walisz gdzies na dicho?
Zaleczeq Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Nie bo jutro trzeba o 6 wstac odbije sobie w sobote bo juz mnie 3 tygle chyba na miescie nie było Trzeba nadrobic zaległości :dance:
adrianus Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ooo chopie, to co Ty mleko rozwozisz?
Zaleczeq Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 No pracuje w mleczarni i jezdze Starem po okolicznych wioskach
adrianus Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 zajebiaszczo ja jutro przyciemniam szyby w tico
taktuś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 odbije sobie w sobote bo juz mnie 3 tygle chyba na miescie nie było Trzeba nadrobic zaległości :dance: był artykuł w olsztyńskiej o klubie Euforia, jak to w d*pie mieli żałobę narodową i grali, a spora grupa " naszoklasistów" dla których największym intelektualnym problemem jest jak naruchać kaskę na wjazd, w d*pie miała żałobę i ostro balowała załeczek jesteś z Nami czy nie ? jesteś z A4 czy z NaszejKlasy ?
Zaleczeq Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 W tamta sobote to nie tylko w Eufo były balety za to ze powiedzialeś do mnie załeczek to sie jeszcze grubo zastanowie
adrianus Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 oj Panie Michale, Panie Michale, za to zastanawianie to zabierzemy Ci komisyjnie audi i damy golfa 3 to fast to furious
czaja77 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 oj Panie Michale, Panie Michale, za to zastanawianie to zabierzemy Ci komisyjnie audi i damy golfa 3 to fast to furious :polew: a może jakieś stare bmw?
lilianatoja Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 yes ,yes ,yes :polew: a czy wy wiecie Panowie, że nadrabianie strat zajęło "nam - wam" jakiś ROK Na początku mojej znajomości z klubem, normalnym było że co chwila raz Elbląg raz Olsztyn był na pierwszym - a potem zaległa błoga cisza .... I nie powiem, ale z tego co kojarzę to po pojawieniu się na forum Mr Zaleczeq'a - zaczęło towarzystwo nadrabiać zaległości Także to chyba jemu w Kaletce należy się DUŻĘ PIWO
taktuś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 będzie piwo, będzie wszystko... La Monique dlaczegóż Ty nie jedziesz z Nami ? noooo chodź
lilianatoja Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 chyba głównie ze "starchu" - kurcze tyle chłopa, każdemu trzeba byłoby jeszcze bajkę na dobranoc opowiedzieć, a ja znam tylko 3
taktuś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 chyba głównie ze "starchu" - kurcze tyle chłopa, każdemu trzeba byłoby jeszcze bajkę na dobranoc opowiedzieć, a ja znam tylko 3 a czy mógłbym liczyć na pierwszą bajkę ? :gwizdanie:
lilianatoja Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 no no już notuję albo zróbcie konkurs
Zaleczeq Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 yes ,yes ,yes :polew: a czy wy wiecie Panowie, że nadrabianie strat zajęło "nam - wam" jakiś ROK Na początku mojej znajomości z klubem, normalnym było że co chwila raz Elbląg raz Olsztyn był na pierwszym - a potem zaległa błoga cisza .... I nie powiem, ale z tego co kojarzę to po pojawieniu się na forum Mr Zaleczeq'a - zaczęło towarzystwo nadrabiać zaległości Także to chyba jemu w Kaletce należy się DUŻĘ PIWO Dzięki bardzo Zaraz Kaletka takze rozkreci sie tam imprezke Bedzie poker face i do przodu ALBO GRUBO ALBO WCALE
czaja77 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 00:12_________________________________________________i jak Michał auto zrobione?
Zaleczeq Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 No ale człowieku brecht był. Skrotem tylko sie nie smiac z mojego kochanego taty Sytuacja była następujaca dawno nie jedziłem Audi teraz to tylko na spotyy no i zrobiło sie ciepło rodzice pojechali w trase i jechali na właczonej klimie podjechali pod blok i tata mowi " Michał cos cieknie z samochodu" ze to na bank spryski na xenon Pojechałem dziś do Pawła i co sie okazuje spryski i przewody OK a to co ciekło to woda z klimy :polew: Poprostu tata nigdy wczsniej nie jedził autem z klima i sie przestraszył ze cos cieknie ;(
Rekomendowane odpowiedzi