Zaleczeq Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 YYY w domu kisimy ogóra A teraz na powaznie :> Kto ma jakas działeczke i zrobi grilla ?? przyznac sie bez bicia :bicz3:
czaja77 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 YYY w domu kisimy ogóra kto kisi ten kisi
Zaleczeq Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 chcesz powiedziec ze organizujesz jakiegos grilla ?? Dzięki Grzesiu ja wiedziałem ze mozna na Ciebie liczyc :kox:
czaja77 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 chcesz powiedziec ze organizujesz jakiegos grilla ?? Dzięki Grzesiu ja wiedziałem ze mozna na Ciebie liczyc :kox: :mysli: a pograbisz działkę ?
Zaleczeq Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Nawet zaoram koniem jak zajdzie taka potrzeba :polew: :polew:
czaja77 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Nawet zaoram koniem jak zajdzie taka potrzeba :polew: :polew: zastanowię się
Zaleczeq Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 oo widzisz damy rade [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 22:16_________________________________________________Ktos musi z wpaść to pare baczkow i zielicha nie bedzie
zbychzz Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 hejka, dzięki za życzonka komputer padł mi i nie za bardzo jest dostęp do netu w domciu
Zaleczeq Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Mareczku widziałes te koszulki A4-klubu co pomorze ma ??? takie regionalne Może My tez bysmy pomysleli nad takimi jesli tylko byliby chetni A na plecach napis ALBO GRUBO ALBO WCALE :polew:
mayhem Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 za grilla chłopaki, jak pisałem wcześniej, też bym się nie obraził są chęci, jest brygada.. teraz jeszcze miejscówa - można od biedy w kortowie na trawce zostaje kwestia posiadania samego grilla
taktuś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ja póki co wylatam na majówkę za granicę... naszego województwa :decayed: :decayed: z koszulkami to niedurny pomysł, poznaniaki też mają swoje regionalne coś pomyślimy
mayhem Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 ... na krańcu świata no i już wiadomo skąd wziął się film : http://pan.i.wladca.filmweb.pl/ taktuś w nim szczególnie uwidaczniał swą rzeźbioną muskulaturę o zwinności małpki już nie wspomnę :gwizdanie: [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 11:39_________________________________________________eee.. wszyscy już chleją.. ? :gwizdanie:
Zaleczeq Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 No ja własnie wrociłem ale 2 nowe nr mam ale widze ze nie tylko ja imprezuje na starowce Maxym przyznaj sie ze tez wyrywasz zdzirki na miescie :decayed:
lilianatoja Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 hejka, dzięki za życzonka komputer padł mi i nie za bardzo jest dostęp do netu w domciu o to się zabardzo nie spóźniłam - też miałam przerwę techniczną zatem STO LAT
zbychzz Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 hejka, dzięki za życzonka komputer padł mi i nie za bardzo jest dostęp do netu w domciu o to się zabardzo nie spóźniłam - też miałam przerwę techniczną zatem STO LAT dzieki Monia
mayhem Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 hmm.. kumel mi mowil, ze widzial przy rondzie bema kolumne audi.. flagi z tego co opisal takie jak nasze.. ktos cos wie o tym?
Rekomendowane odpowiedzi