czaja77 Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 no Grzesiu a Tobie ile przy nowych wtryskach ?? hmmm 50/50 ok 7.5 l
Zaleczeq Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Mi też tyle ale jak jade cały czas 90 na 5tce :lol1::lol1::lol1:
czaja77 Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Yeah i bedziesz rzadził na dzielni :polew: :polew:
Maxym83 Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 hehe ale będzie lepiej 22 jadę do Warszawy Ja daje nie mniej jak 150 kucy i pewnie z 350-370Nm
Zaleczeq Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Grzesiu to od razu sobie FIMCa machnij i bedzie kozacko Ale i tak po programie juz bedzie miazdzył cyce i gniotł wora :drool:
czytelnik Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Mi na trasie Olsztyn-Wawa-Rawa Maz.- Częstochowa-Krk-Katowic-Ochotnica-Niedzica-Poprad-Bukowina Tatrz i z powrotem tak samo przy 4 osobach i max załadunku łącznie ze skrzynką piwa spalił średnio licznikowo 11.1 l LPG Aż chce się jeździć
Zaleczeq Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Zeby nie ta skrzynka to by było 11 NIE $PIMY LECIMY :polew: :>
mayhem Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 PUDZIAN!! PUDZIAN!! :decayed: chociaż mam mieszane uczucia.. ostatnio tyle czekałem na walkę by potem skończyła się po paru sekundach :gwizdanie: mam nadzieję, że tym razem będzie deczko lepiej.. oczywiście przy zachowaniu konkretnego widowiska! noooo.. a to może się spotkamy gdzieś przy TV by podziwiać razem ten pogrom, który masz nasz niszczyciel siać ?
Maxym83 Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Skromna wypowiedz pudziana na onecie http://sport.onet.pl/kickboxing-mma/pudzianowski-zapowiada-wyjde-i-urwe-mu-leb,1,3220791,wiadomosc.html
Zaleczeq Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 A ja jestem za tym zeby pudzian dostał wpiz.... bo za mocno kozaczy. Strongman, tancerz, wioslarz, teraz zawodnik mma moze niedługo bedize skakał na nartach jak małysz :polew:
zbychzz Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 polsat pisze że walka będzie o 21 więc trzeba się nastawić na jakąś 23~24
Zaleczeq Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Zbyszek ostatnio Cie widziałem na skrzyzowaniu przy Rolniku w czwartek bodajrze ok 7
zbychzz Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Zbyszek ostatnio Cie widziałem na skrzyzowaniu przy Rolniku w czwartek bodajrze ok 7 a bardzo możliwe - do pracy sobie jechałem
lilianatoja Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Hej Panowie, mam pytanko - co to jest - wiem że mi coś skrzypi ;( na nierównościach w tylnej części za kierowcą, ale dziś włożyłam "trochę" zakupów do bagażnika i zrobiło się cicho. Amortyzator, sprężyna, czy inne licho?
zbychzz Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Hej Panowie, mam pytanko - co to jest - wiem że mi coś skrzypi ;( na nierównościach w tylnej części za kierowcą, ale dziś włożyłam "trochę" zakupów do bagażnika i zrobiło się cicho. Amortyzator, sprężyna, czy inne licho? wybadamy na zlociku - oczywiście jeżeli się zjawisz Monia [br]Dopisany: 07 Maj 2010, 22:49_________________________________________________a propos mój kolega ostatnio wyciągał już drugi raz kociaka spod maski ( tyle że jemu piszczeało wtedy z przodu )
lilianatoja Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 wybadamy na zlociku - oczywiście jeżeli się zjawisz Monia [br]Dopisany: 07 Maj 2010, 22:49_________________________________________________a propos mój kolega ostatnio wyciągał już drugi raz kociaka spod maski ( tyle że jemu piszczeało wtedy z przodu ) ja mam nadzieję, że to nie to samo - bo ostatnio zaliczyłam "coś" na parkingu
taktuś Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Ja kiedyś przejechałem jamnika, splaszczyłem stworzenie... potem zapragnęliśmy psa i wybór padł na... jamnika męka z nadpobudliwym stworzeniem trwa już 8 lat :> ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, A tak w ogóle to co tam u Was słychać ?
Rekomendowane odpowiedzi