lilianatoja Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 A tak w ogóle to co tam u Was słychać ? wyspowiadają się na spociku, bo chyba już smacznie śpią :>
czaja77 Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 kto śpi ten śpi, a jak tam ,podobała się walka?
Zaleczeq Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Mowiłem ze pudzianowski to piz*... Emalienko zrobi z niego wiatrak
mayhem Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 ja mam nadzieję, że to nie to samo - bo ostatnio zaliczyłam "coś" na parkingu pana spod reala co wycieraczki sprzedaje? :polew: a walka.. uch kto by pomyślał ze Pudziana tak łatwo zasapać???
Zaleczeq Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Sterydy zrobiły swoje oczywiscie jak wszyscy strongmani nie zadnych sterydow tylko odzywlki olimpu :polew: U mnie chłopaki na dzielni tez biora odzywki : omnadren 250, testosteron-depo, vinstrol itp itd :) Odżywki od ruskich
taktuś Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Dziś z małżonką zrobiliśmy fajną traskę rowerami: Bartąg-->Gągławki-->Dorotowo-->Tomaszkowo-->Naterki-->Gronity-->Dajtki i do domciu pod ostatnią górkę już rower prowadziłem :polew: Znacie jakieś ciekawe trasy rowerowe tak do 30km ???
adrianus Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 wow, :oklaski: Marecki fajnie mozna posmigac laskami z jarot w sumie az pod jez.Gim a tak btw<hmm> tak kolo w godzinach popoludniowych lecialem z kumplem ticulcem z naterek przez gronity i przed gronitami mijalem jakiegos rowerzyste z rowerzystka, ale na twarze nie patrzylem, czyzbys to byl Ty VIPie?
zbychzz Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 jeżeli rower to polecam tereny przy łańsku - tam jest na prawdę super. Drogi w lesie, mały ruch i pełno lasu Dziś będę musiał zrezygnować ze spocika niestety. Mam nadzieję że Monia sie nie pogniewa i ktoś jej znajdzie te piszczenie z tyłu fury
lilianatoja Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Dziś będę musiał zrezygnować ze spocika niestety. Mam nadzieję że Monia sie nie pogniewa i ktoś jej znajdzie te piszczenie z tyłu fury buuuuu ;( :bicz3:
taktuś Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Spocik się odbył, pączki smakowały Dużo ludzi było, co bardzo cieszy Poprosiłem Mariana o sporządzenie listy, ja już nie ogarniam wszystkich ( mam nadzieję że to się zmieni), Dzięki ludzie za przybycie !!! :audi: :audi: :audi: :audi: :audi: :audi: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
lilianatoja Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 No ja myślę a my jeszcze powagowaliśmy i ze spociku wyjeżdżaliśmy jako ostatni - nikt więcje już nie dojechał - choć jakaś przyleciała, ale tylko "tak sobie"
czaja77 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 i po Spociku było jak zawsze ok,i pączki były dobre hehhe
Zaleczeq Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 i po Spociku było jak zawsze ok,i pączki były dobre hehhe No pączki 1sza klasa
Marianb Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Spokojnie, powoli Dziś na spocie byli obecni: Goście: 1. Lukasik + Żona – Audi 200 20VT 2. Sajmon + Żona – Audi 200 Avant 20VT 3. Kolega z Mercedesa CLK Reprezentacja A3 Klubu: 4. Siekierka.GT – A3 z dużym grillem 5. Wadim + Ekipa – A3 1.8T quattro Nowi spotowicze: 6. Lowslow89 + Ekipa – B3 rost style No i ci co podpisują listę na Rusi : 7. Monika Lilianatoja 8. Żaneta i Paweł 9. Ares 10. Czaja 11. Emsi 12. Jose 13. MarcinEmef – A3 TDI 14. Mateusz 15. Maxym + Asia 16. Mayhem „przez samo h i m na końcu” 17. Taktuś 18. Zaleczeq 19. Marian Jeżeli kogoś pominąłem, niech da znać Zdjęcia - 09.05.2010, Ruś
adrianus Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 aaale fajnie mieliscie i jaka kozacka dwuseta avant ja niestety gnilem w szkole,a nie moglem sie zwinac:/ coraz wiecej furek, rewelka, oby w wakacyjnym okresie tez tak frekwencja dopisywala
Rekomendowane odpowiedzi