kwiatko Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Witam Panów i Panie. Auto zrobione Na spota się nie wyrobiłem bo jeszcze z 2,2T promile miałem
Maxym83 Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Na spota się nie wyrobiłem bo... Włochacz zostaje w takim razie do nastepnego razu
Zaleczeq Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Witam Panów i Panie. Auto zrobione Na spota się nie wyrobiłem bo jeszcze z 2,2T promile miałem I co tam sie Karol zesrało ?? [br]Dopisany: 10 Maj 2010, 12:03_________________________________________________ Na spota się nie wyrobiłem bo... Włochacz zostaje w takim razie do nastepnego razu A co TY Maxym masz włochacza Karola odnalazł sie ?? A ta Twoja kobieta to przypakiem nie mieszka na Panasa i ma brata Marka bodajze ?? :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Maj 2010, 12:05_________________________________________________ no pewnie tak bo 2.2T to przekozacki silniczek ale R5 to nie V8 2,2T mmmm Co tam 2.2 T zobaczysz jak Grzesiu wroci od Rogala to bedzie robił ogień w szopie stodoła płonie :polew: Jako Załącznik macie filmik tak Grzesiu bedzie usprawniał wożonko po Olsztyńskim trakcie :>
kwiatko Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Michał oba przeguby się wysypały , ale już jest wszystko OK :>
Maxym83 Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 A co TY Maxym masz włochacza Karola odnalazł się ?? A ta Twoja kobieta to przypadkiem nie mieszka na Panasa i ma brata Marka bodajże ?? :gwizdanie: Tak, włochacz odnalazł się zaraz po kaletce i czekał na dzisiejszego spota na powrót do właściciela, ale kwiatko się dzisiaj nie popisał i mam następne 2 tygodnie opieki nad włochaczem A moja kobieta dokładnie jak mówisz, tam mieszka i ma takiego brata Nawet się pochwaliła że Cię zna, tylko nie pamiętam czy mówiła że chodziłeś z nią do szkoły czy z jej bratem czy może jeszcze jakaś inna wersja
Zaleczeq Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Wersja taka ona jest rocznik 87 bodajze i chodziałem z nia do gim a z jej bratem za małolata gralismy w pilke dzien w dzien a teraz pijemy browary :decayed:[br]Dopisany: 10 Maj 2010, 13:08_________________________________________________ Michał oba przeguby się wysypały , ale już jest wszystko OK :> uuu to nie dobrze ;( ale na szczeście Kaletka dopiero za rok :>
Maxym83 Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Wersja taka ona jest rocznik 87 bodajze i chodziałem z nia do gim a z jej bratem za małolata gralismy w pilke dzien w dzien a teraz pijemy browary :decayed: A to chłopak się zdziwi jak mu o Tobie wspomne a poza tym to Olsztyn jest taki mały
Zaleczeq Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 No Olsztyn to mała wiocha wchodzisz do klubu podnosisz reke i zawsze ktos znajomy :polew: Eee ludziska spicie czy co ?? za***iste.. mash upa znalazłem do furki musze nagrac i bedzie lans bounce szał i małolatki beda robic wooow :polew:
adrianus Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 "Don Diego, Diego Don Jeszcze nie mam na chrom Narazie zwykłe alu Wiozę się na nim bez żalu" jutro z samego ranca stawiam sie palmy i zamawiam ten przewod, bo w koncu jest siano 2tygodnie i wozonko
kwiatko Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 jeszcze nie zrobiłeś auta PS. Adrian Twoje aludyski spodobały sie mojej lasce
adrianus Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 to moge Ci je pozyczyc:P bo caly czas mam kaca przez te Twoje przeguby
kwiatko Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 daj spokój po temacie, jest ok btw z chęcią bym je sobie przymierzył
Zaleczeq Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 No to dawac za 2 tygle na spota i sie zamianke zrobi
Zaleczeq Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 no Tico by fajnie wygladało na takim felunku
adrianus Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 spoko, oby tylko przewod do tego czasu doszedl i Pawel to poskladal,. btw, ale sie dzisiaj wkurwilem!! zaplacilem drzaca reka rano 500pln za stare mandaty,a dzis sie nadzialem na fotoradar f*ck! pomiedzy Biskupcem a Kromerowem, tam gdzie droge robia, ograniczenie do 60, ja swobodnie ponad 100km/h i w ostatnim momencie zobaczylem po lewej stronie szosy skierowany w moja strone pomaranczowy! trojnog z jakas soczewka, podlaczony kablem do zoltej skrzynki, pierwsza mysl, co to geodeci swoj sprzet zostawili po fajrantcie,a tu zonk, dzwonie do kumpla, bylego policemana i mnie udwiadamia, ze takie zabawki maja. skur#*^yny!
zbychzz Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 albo przyspieszyć do 273 bo przy takiej prędkości już nie łapie ponoć
Rekomendowane odpowiedzi