Marianb Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 U mnie zaczęło ostro padać. Jeżeli w Olsztynie też będzie tak padać, to proponuję żeby dziś zebrać się na Rusi i jechać pod Carefura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4lo Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 No i po spocie Było dobrze jak zwykle Do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Marian a foty ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianb Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Forum u mnie też wczoraj wieczorem nie działało: Na spocie byli: 4LO+Leszek+Żona Ares Adrianus Jose82 Hiszpan i Kamila Miętus+Kolega Taktuś+Michał Segment Tomkom1 Marian+Aneta Żaneta i Paweł Listę zrobiłem z pamięci, więc jeżeli kogoś pominąłem, odzywać się, to dopiszę Fotki: http://picasaweb.google.pl/zanacoupe/Zlot290810# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Audi A4 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 No to widzę ze było spoczko. Tylko mam jedno pytanie, cóż to za coupeta z kratką w srodku?? MArian??? czyżby to Twoje maleństwo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 A to nie jest jakis tajny projekt hiszpana ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianb Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zaleczek zgadł, to projekt Hiszpana. Mi wystarczy V8 :gwizdanie: PS wczoraj wieczorem też już nie mogłem się dostać na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Marian, skrybo forumowy - dzięki za podsumowanko :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Marek Ty mnie widziałes tam pod $liwa czy podziwiałes elewacje budynku ?? :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianb Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Marian, skrybo forumowy - dzięki za podsumowanko :kox: Mam tylko jedno zastrzeżenie co do spotu. Jak Michał palił gumę Gilerą, to Ty musiałeś się wepchać w kadr swoim Audi "z silnikiem na rope" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Marek Ty mnie widziałes tam pod $liwa czy podziwiałes elewacje budynku ?? :gwizdanie: :gwizdanie: Tak widziałem Cię Panie Załku, nawet tak delikatnie się uśmiechnąłem i kiwnąłem głową, a co ciekawe miśki z radiowozu za Toba mi odpowiedzieli machnięciem rękoma :polew: no kuźwa ale jak Taktuś pozdrawia to trzeba odpowiedzieć , bo inaczej zgon Marian, skrybo forumowy - dzięki za podsumowanko :kox: Mam tylko jedno zastrzeżenie co do spotu. Jak Michał palił gumę Gilerą, to Ty musiałeś się wepchać w kadr swoim Audi "z silnikiem na rope" Michał otrzymał delikatną reprymendę, ze palić to może kurczę cholewki a nie opony które kosztują, póki co ojciec sponsoruje opony i inne części... , na lans młodego przyjdzie jeszcze czas, teraz ja pozuję ( jestem przepiękny - chyba nikt nie zaprzeczy :polew: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Nie no Mareczku Ty to jestes wyższy inżynier madafaka jak Ci policjanci machaja to ja nie mam pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Adrian zbierasz PLN-y na heble słyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayhem Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Witam Ludziska!! Po dłuugiej nieobecności hmmm.. Kajam się przed wami za mą opieszałość oraz porzucenie swych ideii.. ale już się poprawiłem W międzyczasie natomiast.. prawko mi powineli ku*wać.. Co do zlociku to Panowie - my bardzo chętnie, ale musze poczekać az Cycu mój drogi dostanie plan zajęć do rączki i wtedy będzie można się określić z naszej strony co i zacz. Do kiedy zapisy? Bo nie doszukałem się takowego info..? Panie Marianb? Do Ciebie to wędruje zapytanie..? taktuś wiem, że mieliśmy zakładać u mnie te dekory.. ale się nieźle porypało w między czasie.. w każdym razie serdecznie przepraszam za zawracanie tak zacnej dupki a potem nieodezwanie się.. bardzo to niegrzecznie i nieładnie z mej strony, takowoż proszę wybaczenie dla mej osoby gówniarz jestem jeszcze i dopiero się uczę sarvior vivuare ;P ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianb Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Do kiedy zapisy? Bo nie doszukałem się takowego info..? Panie Marianb? Do Ciebie to wędruje zapytanie..? Narzuconego terminu nie ma, ale dobrze by było się określić w tym tygodniu. Do piątku powinno się wyjaśnić, bo Tomkom ( organizator) jeszcze prowadzi rozmowy z ośrodkiem. Cena wyjdzie 100zł/os. Zawiera się w niej jedzenie z grilla/kolacja pierwszego dnia, śniadanko na drugi, itd. czyli tak jak w Kaletce. W ośrodku jest podobno basen, sauna. Można będzie skorzystać, tyle że, już nie za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayhem Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 ok chłopaki - to my się piszemy!! MAYHEM - kto tym razem to spierdzieli to za jaja będę wieszać oraz Ef :D z tym wyjechać do Tomkom'a czy tutaj zwyczajnie taka notka wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianb Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 ok chłopaki - to my się piszemy!! MAYHEM - kto tym razem to spierdzieli to za jaja będę wieszać oraz Ef :D z tym wyjechać do Tomkom'a czy tutaj zwyczajnie taka notka wystarczy? Tutaj wystarczy, a ja dopiszę tam MAYHEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 poczytajcie Gość wymiata :polew: :polew: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=156322.msg1775995;boardseen#new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 no ma gościu normalnie przesrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi