kwiatko Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 nie wnikam! nie ja tym będę jeździł. Michał był, oglądał, jeździł - dał zaliczkę i już po sprawie. Dziś sprawdziłem VIN u palmy i jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 to nie zabieraj go wiecej na spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Moj paziu co to za smichy hihy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 zabieraj zabieraj. w tą niedzielę też pewnie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 panowie w tym tygodniu formułka 1 jezdzi--sobota i niedziela około 10.00 pozdrawiam :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 a ja myślałem, że o 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 formula jezdzi o 10,00 a spot o 16.00 i wszystko git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 no to kamień z serca, bo już miałem dylemat F1 czy spot / z naciskiem na spot oczewiście :decayed:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 jak mocno chcesz to swoją furka zrobisz nam na spocie formułkę ale numer sam juz wybierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 formula 2500 tdi [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 20:42_________________________________________________jest cos dzis ciekawego w tv? bo chorobsko mnie dopadlo, leze w dresie pod kocykiem,a komp juz mi sie nuudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSPe Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 20:42[/size]_________________________________________________jest cos dzis ciekawego w tv? bo chorobsko mnie dopadlo, leze w dresie pod kocykiem,a komp juz mi sie nuudzi Na C+ leci właśnie Księga Ocalenia W nd rozumiem Pany że na 16 spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 nie mem c+ tak, eSPe, dobrze rozumiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ja właśnie oglądam Ojca Mateusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 szykujesz sie juz mentalnie na 10.IV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YOGI3000 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Siemanko. Może i ja sie przejade w niedziele na spocik. Przyjmiecie nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 wpadaj wpadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 no yogi, pewnie ze wpadaj, az dziw ze jeszcze sie u nas nie udzielales,a 50postow w technicznym namachales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi