micek Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 No to Panowie dzisiaj cyfrowke ktos musi wziasc bo bedzie Nas kilku i zdaloby sie na forum jakis fotki wrzucic...przeciez nie mozemy byc gorsi od reszty!!! W-M
taktuś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 No i udało się :biggrin: Dzięki wszystkim za przybycie na zlot Robson a tu filmik poglądowy n/t podłączenia VAG-ahttp://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=5265
micek Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Ja rowniez dziekuje wszystkim ze sie pojawili i oby Nas z biegiem czasu przybywalo coraz wiecej
Robson Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 dzięki za spotkanie :biggrin: było bardzo sympatycznie senkju za linbka Taktuś
Gość Iceman Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 no co sie zaczyna dziać .........pieknie Panie Robson :biggrin:
Robson Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 pi es dzięki za fotki Taktuś :biggrin: i za na blachach [ Dodano: 29-04-2007, 21:21 ] no co sie zaczyna dziać .........pieknie Panie Robson Witamy Pana Ice-a na ziemiach Warmińsko Mazurskich :biggrin: i zapraszamy na zlocik :biggrin:
Gość Iceman Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 dzieki za zaproszenie ale narazie nieskorzystam
Furio Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 No, no. Fajnie ,że coś ruszyło. Jakos tak pewniej sie poczułem jako właściciel OOOO po spotkaniu. Pozdro
Manio Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 ha!! o teraz poprosze o info kto jest kto na pierwszym zdjeciu i juz was bede wylapywal na ulicy i cos sie we mnie uspokoilo jak zobaczylem po zdjeciach ze nie ma czerwonej furkki, dzisiaj pod Olsztynem jakies audi sie rozbilo i to niezle zakleszczylo na drzewie:/ na szczescie w nieszczesciu....nikt z naszych... Robson moglem chyba bardziej sie postarac i zapasc..... ale licze ze to poczatek zlotow i jeszcze niejeden sie zalapie chyba ze za szybko do Hiszpani uciekne
taktuś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 teraz poprosze o info kto jest kto na pierwszym zdjeciu Ha, ha nie ma tak łatwo, poszperasz trochę na forum to znajdziesz ( niektórych z Nas są fotki na forum ) :biggrin: ale licze ze to poczatek zlotow i jeszcze niejeden sie zalapie pewnie że początek, damy sobie na spokój dopiero jak uzbiera się 200 audiczek ( problemy z placem ) :biggrin: :biggrin: :biggrin: na następnym spocie obecność obowiązkowa
lukasho2 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 no taki wiekszy spot....byloby bomba......tylko ze to raczej nie realne...za malo nas troche na forum z olsztyna ale wszystko idzie w dobrym kierunku.....nastepny spocik mysle tak jak mowil taktos i robson...zeby odpalic jakiegos grilla....czekam na jakies info...bo nie dlugo wyjezdzam dzieki chlopaki za spota
Robson Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Jeszcze nie uciekaj :biggrin: musisz wpaść na zlot kolejność od lewej : Taktuś , Furio , Lukasho2 :smile: , Robsonik :biggrin: , Micek :twisted:
borekorneta Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 Witam Sory ze tak długo sie nie odzywałem ale mam mature i nie bardzo mam teraz czas . Fajna sprawa z tymi spocikami jak juz bede po maturce to chetnie sie pisze na jakis wiekszy spot . pozdrawiam
taktuś Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 to chetnie sie pisze na jakis wiekszy spot . pozdrawiamWitamy, i chętnie zapraszamy na spocik do Olsztyna. Monitoruj ten temat, z pewnością już niedługo skrystalizuje się termin następnego spota :biggrin:
Robson Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 borekorneta, siemanko powodzenia na maturze i do zobaczenia.
micek Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 No wkoncu kolega zajrzal do tego tematu heh...mature zdasz a na spoty tez trzeba przyjezdzac
Robson Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 Panowie jak wrócę z Warszawy zapraszam na dobrą wódeczkę :biggrin:
Furio Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 ja właśnie w warszafce krańcuję whiskey.majówka w w wielkim mieście. pozdrawiam
Manio Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 Robson gratuluje. Mam nadzieje ze cygarko wypaliles z wiadomej okazji
Rekomendowane odpowiedzi