Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo! MOże spotkamy sie w niedzielę? MIałem trochę przygód z moją OOOO :-)

pozdro

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

prosiłem żebyście wysłali mi smsa bo mamy z Agatą zapiernicz! :gwizdanie: nam w niedziele pasuje jak coś Taktuś ustalaj co i jak

Opublikowano

W niedzielę pasuje :th:

tylko nie będę dysponował autem :D

ale postaram się załatwić auto zastępcze

Robson wyślij proszę mi na PW swój numer tel kom- bo gdzieś zapodziałem( dlatego nie mogłem do Ciebie zadzwonić)

Proponuję w niedzielę 22.07 o godz.18 na odkrytym parkingu przy CARREFOUR

przybądźcie, bo trzeba omówić sprawy związane z letnim zlotem :a4fan:

.

Opublikowano

Ja tak siedze i przegladam tematy spocikow w innych regionach albo miastach to zaluje ze los mnie rzucil tutaj gdzie mieszkam.Kazdy z zaciekwieniem i niecierpliwoscia czeka na kolejny spocik ludzie non stop udzielaja sie w temcie a u Nas szkoda gadac.Dzisiaj mialbym mozliwosc zeby wpasc do olsztyna no ale tak jak mowilem niech wkoncu zbierze sie chociaz z 5 czy 6 osob bo na forum jest juz o wiele wiecej zarejestrowane.Mam nadzieje ze sytuacja w najblizszym czasie sie poprawi.Jakby spocik zapowiadl sie na taki jaki napisalem to mozecie liczyc na moja obecnosc.pZdr :a4fan:

Opublikowano

to zaluje ze los mnie rzucil tutaj gdzie mieszkam

Nie ma czego żałować :thumbup:

jak Ci smutno, to zanuć sobie: " O Warmio moja miła, rodzinna ziemio ma

Tyś mnie do snu tuliła, miłością pierś ma drga..." :decayed: :decayed: :decayed:

No tak znów spocik nie wyszedł, pogoda była do d...

sorry Furio jeżeli byłeś, nie miałem możliwości kontaktu z Tobą ( nie mam Twojego tel kom.)

Opublikowano

Taktuś

Dzięki jednak za mini spocika i za zdjęcie na kolanach Kopernika

Co do spotów to musicie się troszkę bardziej starać bo jakoś wam to nie wychodzi ja z okolic Rynu przytargałem aż do Olsztyna a mogło by nas być więcej :disgust:

jeszcze raz dzięki za to że znalazłeś dla mnie czas i przy kawce pogadaliśmy następnym razem jak się spotkamy na zlocie to :drunk:[br]Dopisany: 25 Lipiec 2007, 23:21 _________________________________________________a u was taka cisza jak makiem zasiał :confused4: ja wiem praca ale nie tylko nią człek żyje :naughty:

Opublikowano

mnie nie bylo taktus powiedz mi dlaczego wywwalili mnie z listy zlotu letniego?

Opublikowano

Mi tam trudno powiedzieć bo nie ja pilnuje listy uczestników ale zapytam czy płaciłeś? Wiesz jaki był termin wpłat?

ps. dyskusja o tym tu: Zlot Letni - 24-25-26.08.2007 - Ustalenia i zapisy !!!

Opublikowano

nie placilem bo bylem za granica wrocilem i chcem wplacic...

Opublikowano

Miałem zapytać, czemu zniknąłeś z listy- nie zdążyłem... zarobiony jestem :angry: :angry: :angry:

Micek -nie rezygnuj stary tak szybko, faktycznie wpłaty trzeba było dokonać do końca lipca, ale miejsca są dalej wolne, choć to już nie jedynka

nie rezygnuj :confused4:-klimat klubu, klimat zlotu będzie w Kaletce :a4fan:

Opublikowano

Widzisz Taktus...teraz to juz chodzi o kase bo za trojke trzeba troche zaplacic...jezeli znajde jakies dwie osoby na dniach to przyjade na trzy dni jezli nie to napewno na cala sobote...Pozdrawiam :a4fan:

P.S: tak w ogole to 26 sierpnia jest kolejny zlot na dajtkach 1/4 mili i tak dalej moze tam bysmy zawitali jeszcze w szerokim gronie?! co o tym myslisz Taktus?!

Opublikowano

No panowie chcialbym sie cos wiecej dowiedziec o tym trzy dniowym spocie!

Wkoncu jestem z w&m to muglbym sie zjawic tylko napiszcie cos wiecej!! :a4fan:

Opublikowano

Witamy kolejna osobe w gronie warm - maz maniakow OOOO.Zajrzyj sobie do tego tematu: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,12646.0.html i poczytaj dokladnie.Powiem w skrocie, ze kolega Taktus zalatwil przejazd kolumna w sobote w Olsztynie pod eskorta policji itd.Rowniez czasami organizujemy spociki w Olsztynie jak sie zbierze wiecej ludzi wiec co jakis czas zagladaj do tego tematu.Pzdr :a4fan:

Opublikowano

Tu sa 24 strony do przeczytania :drool: napisz mi w sktucie cos??

I powiedz mi w ktora sobote macie ten zlot w olsztynie to napewno sie zjawie!!!ten wyjazd w tych dniach zabardzo mi niepasuje ale w sobote moge wpasc!! :dance:

Opublikowano

To bedzie wielka trzy dniowa impreza czyli :dance::drunk: :gwizdanie: :polew::sick3: :bicz3: itd. 25-go o 14 bedzie przejazd przez Olsztyn tak jak Ci pisalem a 26-go mozna zachaczyc odrazu zlot na dajtkach pokazy car audio i wyscigi na 1/4 mili... :th:

Opublikowano

26 na bank bede w dajtkach!!a powiedz mi gdzie sie spotykacie 25 na lakiej ulicy i o ktorej godzinie!! :naughty: to bym wpadl sie zapoznac!!Albo ewentualnie w jakims innym dniu??Chcialbym poznac pare osob!!Mi najbardziej pasuje czwartek??

Masz jakos czas?? :notworthy:

Opublikowano

25-go lece do Nowej Kaletki bo tam jest ten 3 dniowy zlot...lece rano a wracam wieczorem wiec jak mialbys ochote to moge sie z Toba ustawic i mozesz ze mna tam pojechac.Pozniej stamtad do olsztyna na ten przejazd i spowrotem tam az do wieczora.Pozniej do domu i w niedziele na Dajtki.Wiec w niedziele tez mozemy sie ustawic jak chcesz.Jak bedzie Ci pasowalo to pisz... :a4fan:

Opublikowano

oooo

dobre to jak morzesz to wyslij mi numer.tel.na pw..

To ja sie z toba skataktuje tak 2 dni wczesniej i pojedziemy!! :dance:

Opublikowano

Dzisiaj wracajac do domu miedzy 13-14 przelecial kolo mnie kolega Taktus ale chyba mnie nie poznal albo nie zauwazyl.Jezeli ja mam problemy ze wzrokiem to niech kolega to sprostuje.

P.S: Cisza tutaj, nikt nie chce organizowac spociku, lipa Panowie lipa dajemy ciala! :bicz3:

Opublikowano

Dzisiaj wracajac do domu miedzy 13-14 przelecial kolo mnie kolega Taktus ale chyba mnie nie poznal albo nie zauwazyl.Jezeli ja mam problemy ze wzrokiem to niech kolega to sprostuje.

P.S: Cisza tutaj, nikt nie chce organizowac spociku, lipa Panowie lipa dajemy ciala! :bicz3:

to nie byłem ja, o tej godz. jeszcze rabotałem :>