czaja77 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 no ale ładny:decayed: ---------- Post dopisany at 15:07 ---------- Poprzedni post napisany at 15:06 ---------- a ja sprzedałem a3 i kupiłem w de c2 vtr ---------- Post dopisany at 15:09 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ---------- jaki motor Michał tam siedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 profil uaktualniony:banan: ---------- Post dopisany at 15:12 ---------- Poprzedni post napisany at 15:10 ---------- Gratuluje ta z Elbląga kupiłes ?? najpierw czytaj a później pytaj!!!!!:tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 a kolega co posty usuwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 http://s8.postimage.org/jg6715241/audi_moje_nowe.jpg :jerk::jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 spadam, wieczorkiem zajrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 a kolega co posty usuwa? Bo nie przeczytałem tych wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 dobra i ja spadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Skrzypek ładne autko:) Grzesiek, idąc Twoim tokiem to następne auto jakie będziesz kupował to chyba fiat 126p lub 500 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 i ja tak myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Grzesiek, idąc Twoim tokiem to następne auto jakie będziesz kupował to chyba fiat 126p lub 500 :) :polew: Pany szukam dwóch dekielków do fel s-line 18", tych co mam w B7. Nie wiecie kto może ma takie na zbyciu??? 8D0601165K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba22 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 no no Skrzypek gratuluję furki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Grzesiek, idąc Twoim tokiem to następne auto jakie będziesz kupował to chyba fiat 126p lub 500 :) :polew: Pany szukam dwóch dekielków do fel s-line 18", tych co mam w B7. Nie wiecie kto może ma takie na zbyciu??? 8D0601165K Palmowski :decayed::dancing::dancing::dancing::dancing: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 no no no Panie Skrzypku b7 to nie jakas tam pacyfica, elegancja francja, gratulacje:D Grzes, Tobie tez, zalec kiedys ta c2'ka i daj sie karnac, slysalem ze fajne popierdalacze i ma sekwencje skrzynie, tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Adriano pozyczymy od Grzesia i troche poupalamy mała waga to musi za***rdalac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Siemka chłopaki Skrzypek fajna furka - gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 chlopaki alez zem sie wkurwił!! moje cudowne ałdi znowu wystawia moja cierpliwosc na wielka probe:/ {fuckkurwa} przednia szyba w lewym dolnym rogu mi pekla, bez zadnego uderzenia, bez zadnego wpadniecia w mega dziure, podejrzewam zmeczenie materialu dobite naszymi za***istymi drogami, plus kolami 19'' f*ck f*ck f*ck w pilkingtonie na polnej wolaja 380pln tylko jak to zawsze z niespodziewanymi wydatkami jest, eeeh moze macie jakiegos liberalnego agenta ubezpieczeniowego, ktory ubezpiecza szyby bez wnikliwego prygladania sie im:)? a najlepsze jest to ze pod koniec czerwca konczy mi sie oc i chcialem odrazu szybami wykupic, kuuurwwwxxx!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Adrian wykup w liberty nie robią zdjęć itd 0 problemu tyle że nie wiem czy auto już nie za stare ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 dzieki grechu, jutro bede dzwonil. jak sie nei uda to mam plan pojechac gdzies w trase i lekko przykurzyc auto i wtedy pojsc gdziekolwiek do agenta, akurat to miejsce gdzie mi poszla rysa wycieraczki nie siegaja takze jakbym glowa usyfil to mona by sie nie dopatrzec. tak jak ostatnio zrobilismy z fiatem, pojechalismy brudny wykupic AC, agentka porobila foty i nie zauwazyla ze blotnik wgnieciony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 łysy mało to b5 na osiedlu zaraz wymontujemy ---------- Post dopisany 12-06-2012 at 10:34 ---------- Poprzedni post napisany 11-06-2012 at 21:58 ---------- Gruby widziany dzis w korku na Krasickiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 No no no - ładna furka Michał - a ja myślałem że kupiłeś ostatnio na giełdzie w olsztynie )) Adrian co do wody to też miałem u siebie: czyściłem odpływy i wymieniałem uszczelke pod obudową od ecu (jest tam uszczelka, która prawdopodobnie skończyła już swój żywot ....) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi