jaccov6 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 tych boje sie najbardziej:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 nie boj sie wszyscy sie naebiemy ale + jest taki ze wracamy taxa razem takze nie zaginiemy w akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 No i spotowanie 2013 rozpoczęte:naughty: Obecni na spocie: adrianus borsuk90 - mam nadzieję że się nie myle:whistling: jaccov6 kwiatko Pipek Skrzypek Zaleczeq zbychzz Dzięki wszystkim za spotkanie i do następnego!!!:a4fan: ps. ciekawe co się dzieje z: Taktuś, Czaja, Arko, Mayhem, Gruby???:whistling::whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 he a co ma się dziać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 pewnie vagowales peżoty znowu :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 następnego spota robimy u Czaji w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 nie nie po prostu nie chciało mi się.odpoczywam po 5ieciu dniach zapierdolu..... ---------- Post dopisany at 19:47 ---------- Poprzedni post napisany at 19:46 ---------- następnego spota robimy u Czaji w domu a to czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 nie chcesz na spota to spot do ciebie wpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 wiem gdzie mieszka Grzesiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 A moze spota zrobic z jakimis atrakcjami? Wlasnie wrocilem z Marta z x arena games na iwaszkiewicza. Dla dwoch osob za bardzo tam atrakcji nie ma bo cymbergaj lotki i symulator collina dirta ale wieksza ekipa mozna sie pobawic w laser tag. To taki paintball tylko ze bez kulek z farba a elektronixznym sprzetem. Pol godzinki gry na osobe to 20pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 w laserowy paint ball to ja w 3 city gralem dobra zajawka jest ---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:02 ---------- tekst życiówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 a nie mówiłem, że Grześ jest na bieżąco na forum:grin: tylko, że leń i nie chce mu się d*py na spota ruszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 no to juz wp***dol ma ja go tam na zatorzu szybko znajde :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 no to juz wp***dol ma ja go tam na zatorzu szybko znajde :naughty: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 przy okazji zajde do wujka bo grzesiu mieszka chyba w tym samym bloku albo blok obok :polew: ---------- Post dopisany 04-02-2013 at 18:15 ---------- Poprzedni post napisany 03-02-2013 at 22:57 ---------- UWAGA MAM WAŻNY KOMUNIKAT Czy ktoś z was byłby zainteresowany koszulka taka jak w topicu jarka http://a4-klub.pl/koszulki-113/t-shirt-meski-audi-a4-klub-polska-czarny-259183/ tylko ze będzie inwersja kolorów czyli logo będzie czarne na białej koszule ???? mam juz logo przerobione i sprawdzam popyt na rynku olsztyńskim ??? tak wyglada logo http://i46.tinypic.com/33bz33b.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 ja mam czarną i mi wystarczy. zresztą biała mi się nie podoba:tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 ja bym musiał sobie kiedy sprawić koszulke - ale też czarną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 tez mam czarna ale w lato w niej smigac to jest jakas masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 ja biore, ze 3 sztuki to miętką pytką, bo kuva, w wakacje to myślałem że jebne na wyścigach w Ełku z gołą glacą i czarną koszulką xd a Wy reszta, nie spac, tylko brac, bo tu zaraz z kolega M. powiemu komu i co trzeba i kolorki Wam wyblakną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 dawaj wybielacz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi