Zaleczeq Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 UWAGA MAM KOMUNIKAT W sprawie koszulek Witam. Pracujemy na koszulkach firmy Fruit Of The Loom ( 195 lub 205 g). Koszulki są dobrej jakości ( nie jest to tania chińszczyzna). Wycena dla koszulek białych ( 195 g); - 35 zł Wycena dla koszulek białych ( 205 g): - 37 zł. Wysyłka 15 zł. Pozdrawiam serdecznie. Pasuje ?? :decayed::naughty: ---------- Post dopisany at 12:52 ---------- Poprzedni post napisany at 12:45 ---------- czyli mam rozumieć ze bierzemy pakiet 205 g 1. Załek 3 szt XL 2. Adek 3 szt XL 3. Kwiatko 3 szt XL btw ma ktos numer do Arko ?? bo wiem ze kiedyś on chciał koszulkę ale nie ma coś go ostatnio na forum Firma Druk Na Koszulkach Haft Komputerowy Olsztyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes86 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 postaram sie być jestem nowym użytkownikiem.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Moje zamówienie się zgadza!! Załek wiadomo gdzie można go znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 a on jeszcze tam pracuje ?? ---------- Post dopisany at 17:22 ---------- Poprzedni post napisany at 17:21 ---------- spota 19 lutego nie ma pozostałość po tamtym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 moje tez sie zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VectorC Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Jak 19 nie ma spota to kiedy następny ? Może coś przeoczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 to info o 19 to zostało z zeszłego roku :polew: kuźwa chyba napisze do Marka żeby mi dał możliwość edycji :wink: to bym rozpisał mniej więcej spoty:slina: Skrzypek masz mozliwosc edycji ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 to info o 19 to zostało z zeszłego roku :polew:kuźwa chyba napisze do Marka żeby mi dał możliwość edycji :wink: to bym rozpisał mniej więcej spoty:slina: Skrzypek masz mozliwosc edycji ?? niestety nie mam:kwasny: ale może uda się coś załątwić troszkę cierpliwości:a4fan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 ja tez będę 19tego obecność obowiązkowa:bag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Jak prosiłem niemalże każdego, by wziął do edycji pierwszego posta - to nie było chętnych. I jest problem Kto pierwszy ? Piszemy do moda i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 o jest i szef szefów dawno nie było cie widać Mareczku - może na spocika wpadniesz następnego ? Proponowałbym Michała dać do modów (choć warto byłoby spytać czy jest możliwość wprowadzenia 2 osób do edytowania) tylko tam czasem Patryka nie podawaj bo same spamy będą ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 zgłaszam kandydature załeczka xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 to niezla bedzie tu ro***erducha:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 zgalszam kandydature Adriana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba22 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 a wy jak zawsze jaja sobie robicie z poważnych spraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 a właśnie mogą być 2 osoby co będą to edytować ?? :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 a właśnie mogą być 2 osoby co będą to edytować ?? :decayed: Dwie osoby to mogą zasadniczo robić coś zgoła przyjemnego... np. całować w kolanko nóżki z avatarka Rybki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 normalnie TY zyjesz miałem juz nie pic ale sie napije w wekeend na to konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba22 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 a właśnie mogą być 2 osoby co będą to edytować ?? :decayed: Dwie osoby to mogą zasadniczo robić coś zgoła przyjemnego... np. całować w kolanko nóżki z avatarka Rybki hihi no zalek teraz wiesz a tak po za tym to taktuś jesteś taki zabiegany czy jak ? rzadko cię tu widuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi