Skrzypek Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Koszulki zamówione 13 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Znowu jadę do waszego miasta jutro :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 na jaka ulice ?? ten Emblong kradnie nam złom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Stalowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 o ktorej pewnie rano jakos ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Nie z Elbląga wyjadę koło 9 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 w sobote saleta sie mizia z golota, zalek do kanta na 2,3 gora 4,5 piw sie skoczy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 góra 5 później tylko taxa i sznaps i wrócimy przed 7 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 to akurat obudzicie się na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 najebani jeszcze jak samoloty :decayed: ostatnio tez miały byc 3 piwa u Adka:decayed: i wrociłem o7 do domu a jak wstałem o 13 to jeszcze bombke miałem i trzymałem faze jak ruski termos :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Nie chcę ale muszę, bo nie mogę. Nazwy krain geograficznych piszemy zawsze z dużej litery, dodatkowo w Warmii 2 i na końcu. Wybacz Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Nie chcę ale muszę, bo nie mogę. Nazwy krain geograficznych piszemy zawsze z dużej litery, dodatkowo w Warmii 2 i na końcu. Wybacz Michał nie dość, że odezwie sie raz na rok to jeszcze sie czepnie:tongue4::tongue4: poprawione:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 dobrze ze obaliliśmy jego rządy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 dobrze ze obaliliśmy jego rządy :polew: :polew: ---------- Post dopisany 23-02-2013 at 18:02 ---------- Poprzedni post napisany 22-02-2013 at 15:25 ---------- co tak wszyscy umilkli???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 siemka kapelusznik:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Słyszałem że tramwajem będzie można u was się przejecha:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 po rondach jezdzic nie potrafia a tu jeszcze dowala tramwaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Słyszałem że tramwajem będzie można u was się przejecha:decayed: przetarg hiszpanie wygrali :grin: kuzwa jak oni w zyciu zimy na oczy nie widzieli jak przyjebało u nas -20 to myśleli pewnie ze epoka lodowcowa idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi