taktuś Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 A w ALIBI mają piwo bezalkoholowe ? żartowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 A w ALIBI mają piwo bezalkoholowe ?żartowałem ale zartówniś no :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 dobra panowie nie pitolić tylko mówić kto wpada w sobote na piwko do Alibi!!! robimy liste obecności:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 mnie na 99% nie będzie.......sorki ale nie dam rady:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 czaja oddajesz kolorek nie ma c**ja we wsi ---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:45 ---------- dobra panowie nie pitolić tylko mówić kto wpada w sobote na piwko do Alibi!!!robimy liste obecności:naughty: ja bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 mnie na 99% nie będzie.......sorki ale nie dam rady:kwasny: mięczak:bicz::bicz::ranting: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 no tak wypadło .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 jutro moze beda juz koszulki :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Skrzypek a czemu ty masz + na dole w opisie o osobach przeglądających watek? ---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ---------- u kogo tego plusa zarobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 lizał , słodził i teraz jest tego wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 tak własnie i ja o tym myślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 będe:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Skrzypek a czemu ty masz + na dole w opisie o osobach przeglądających watek?---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ---------- u kogo tego plusa zarobiłeś? po prostu najlepsi tak mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Ja też będę!!! Jeszcze żadnego spota piwnego nie opuściłem, zatem nie mogę zawieść tym razem! Grześ może coś wykombinujesz?? Karolinka a Ty? Wpadasz na spota piwnego??? P.S. Ma ktoś nr tel do Grubego!? Można by go powiadomić! I co z Mayhemem? Zbychu, Ty jako jego ziomal z firmy może byś z nim pogadał. Tylko mi nie mów, że na inną zmianę robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Będę na 99%, ktoś zamawiał już miejscówkę, rzekę piwa, pieczonego prosiaka i dziwki plaskające pośladkami ? Gruby ponoć sam się zagotował w bigosie, a Mayhema maszyna zwulkanizowała i wygląda jak moja opona zimowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba22 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Karolinka a Ty? Wpadasz na spota piwnego??? hhmmm jak to się do mnie ma to a z chęcią bym wpadła ale niestety odległość robi wrażenie hee ---------- Post dopisany at 11:08 ---------- Poprzedni post napisany at 11:07 ---------- Będę na 99%,ktoś zamawiał już miejscówkę, rzekę piwa, pieczonego prosiaka i dziwki plaskające pośladkami ? widzę Marku albo grubo albo wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Będę na 99%,ktoś zamawiał już miejscówkę, rzekę piwa, pieczonego prosiaka i dziwki plaskające pośladkami ? widzę Marku albo grubo albo wcale zawsze, wszędzie i o każdej porze... ( o nie daj Boże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Karolcia , są hotele, mieszkania, kwatery prywatne ALBO GRUBO ALBO WCALE zawsze będzie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba22 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Karolcia , są hotele, mieszkania, kwatery prywatne ALBO GRUBO ALBO WCALE zawsze będzie!!! eeehhh jaka propozycja no ale nie tym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 :wink::wink: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi