Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbyszek a ile teraz takie 3.0Tdi kosztuje ?? bo tam jest ten BKN 204 i ASB 232 tak ?? :naughty:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 458,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

centy to cały świat teraz bo to wszystko zależy do stanu samochodu i od właścieciela ile sobie zażyczy - np. w listopadzie mogłem kupić bkn z 2005r. za 22kzł (był tam do zrobieniea rozrząd), a dziś oglądałem asb z 2006 za 45kzł. Generalnie to średnia widze na pl skoczyła zprzed 2 miesięcy z 36 na 42kzł ale mało jest tego bo oczywiście szukam w q.

Opublikowano

3.0 tdi w b7to chyba tylko w Q wychodziły tak ??:decayed:

Opublikowano

widziałem już 3.0 bez q wiec raczej chyba nie ...

Opublikowano

nie ma opcji 3.0 tdi b7 bez Q sprawdziłem :decayed: mogłes widziec 2.7 :wink:

btw Łysy zamawiam pod koniec tygodnia bluze :decayed:Bluza Z Własnym Nadrukiem Własny Nadruk Fruit L (3510030232) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. napis taki jak mamy na koszulkach ale tylko ten centralny bez tego co był na plecach :decayed:

Opublikowano

Kto mi podpowie skąd się biorą wypryski na karoserii nad przednią szybą ? zastanawiam się i nie do końca jestem przekonany, że od żwiru na drodze ...

Oglądałem już dwie furki, które to miały.

macie może jakiś pomysł na ta zagadkę ?

Opublikowano

nie wiem od czego :) ale od żwiru albo jakiś kamyczków może być :decayed: ostatnio patrzyłem u kumpla i tez miał pare takich ale to na bank od jakis małych kamyczkow :wink: bo jak kupił fure to tego nie miał dopiero ja zaczął w długie trasy jezdzic :decayed: a znajac nasze drogi to wiadomo jak bywa :decayed:

zbuchu bierz http://a4-klub.pl/audi-a4-b7-147/a4-b7-sedan-3-0tdi-270920/

Opublikowano

tylko kombiak wczhodzi w gre, ale dzięki ;)

Opublikowano

Przerobisz sobie :decayed:

Mareczku widziałem Cie dzis :wink: kiedy zdejmuja Ci te rusztowanie ??:kwasny:

Opublikowano

Mareczku widziałem Cie dzis :wink: kiedy zdejmuja Ci te rusztowanie ??:kwasny:

Już niedługo,

łapa mi spadła całkiem, a pamiętacie miętowe ptysie jak was w knajpie kładłem na lewą i to będąc przed załączeniem turbiny...:decayed:,

Załka machnąłem a Adek od wiatru się przewrócił :whistling::decayed:

Opublikowano

dawno i nie prawda :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

siema Misie kolorowe:)!!

w takim razie, musimy jakos grupowo na silke zaczac chodzic, bo lato juz niedlugo:)

co do burchli nad przednia szyba, to z tego co sie orientuje standardowy feler w bmw, w trojkach e30, e36, i piatkach e34 i e39

Opublikowano

Adek ja juz chodze :decayed: teraz nie dam Markowi fory :decayed::wink:

Opublikowano

Siemka chłopki:decayed: jutro będę w Olsztynie koło południa jakiś spocio może ale z parkingiem dla dużych aut i kawką

Opublikowano

Kolega chce wyciąć dpf w swoiej a4 b8, no i przy okazji można byloby pogrzebać co przy chipie ;) Kto powie gdzie jest ktos godny polecenia gdzie by to mógł zrobić ?

Do Pawła nie moge się dodzwonić, a on pewnie by wiedział (możliwe że by ogarnął dpf-a).

Opublikowano

bo jestes niegrzeczny :decayed: to niedobiera :naughty::naughty: A tak na serio to musisz probowac :wink: pare razy ja dzwoniłem i odebrał :):kox:

Łysy żyjesz ?? czy jeszcze kaca masz po sobotnim melanzu :decayed::decayed: bo troche nas pozniosł melanz :naughty::naughty:

Gracie może ?? :naughty::naughty: http://a4-klub.pl/multimedia-komputery-gry-hi-fi-tv-foto-telefonia-internet-gadgety-122/wot-world-of-tanks-224790/index19.html

Opublikowano

zyje, zyje:) no troche nas ponioslo, ale bylo jak trzeba, hehe

Opublikowano

gram w wota a co ? od 1,5 roku trzaskam pancerzem , widze ze ty tez pomykasz jakimis pudełkami pozdro tankisto:wink::wink::wink:

taki jak tu arko 72 :)

Opublikowano
gram w wota a co ? od 1,5 roku trzaskam pancerzem , widze ze ty tez pomykasz jakimis pudełkami pozdro tankisto:wink::wink::wink:

a jak :naughty: zbieram na IS3 :decayed: teraz mam swój topic i jestem szef :polew::polew::polew:

łysy jak tam po siłce zyjesz ?? :kox:

---------- Post dopisany 04-10-2013 at 09:21 ---------- Poprzedni post napisany 03-10-2013 at 08:12 ----------

Arko jaki masz nick w WOT ??:decayed:

Opublikowano

Spot 06.10.2013r. godz 15.00, Plac Juranda, Szczytno

Panny kto wbija ?