jaccov6 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 To o ktorej na Rusi ? Bo ruszam z Ol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 jak tam Panowie u mnie fura umyta , gotowa na podroz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 4.5st jakos nie zachęca do mycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 ahahah a mi sie jakos udalo na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świstak. Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Ze mną raczej ciężko bo mam trochę przodu rozebranego do wymiany rozrządu i dopiero w poniedziałek go będę kończył ... Kuzyn znalazł czas żeby mi pomóc akurat a auto mam już rok i do tego rozrządu nie zaglądałem więc czas najwyższy ... Sorki panowie. Być może kiedyś na pewno jakiś spot będzie zorganizowany to wpadnę na pewno popatrzeć na furki innych jak i też pogadać. Zresztą na skundlonych jeżdżę (większość ludzi wie co to za grupa) często w czwartki więc tak jak ten temat kiedyś zaczynałem, z pół godzinki przed nimi się spotkać i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Oj bedzie tlum coś czuje.Dobrze ze chociaż pogoda ma dopisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 jak tak patrze to zastanawiam sie czy jest sens wogole sie wybierac ..... jak zwykle wszyscy jada a dzieen przed a to sie popsuł a to co ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 To jest norma....i nie rób scen bo ja juz corce obiecalem wyjazd na spota[emoji12] .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 poprostu krew mnie zalewa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 eSPe jedziesz bo też coś przycichleś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Hahah patrzę, grubo lecą .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 ilu 4 nas bedzie ? no ale cóż słowo sie powiedziało wiec do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 ilu 4 nas bedzie ? no ale cóż słowo sie powiedziało wiec do jutra Dokładnie -) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 I to mi się podoba.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świstak. Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Ja pierdziele... Ludzie nie zaglądane było do mojego rozrządu od kąd kupiłem audi czyli rok nie wiem co w jakim stanie jest... Kuzyn miał dziś czas i w poniedziałek będzie miał więc pomoże mi to ogarnąć i na dodatek uszczelki pod pokrywami zaworów... Nie mam nie wiadomo ile kasy żeby na mechaników wydawać a znając życie za V'kę też by sobie zaśpiewali trochę... On ma czas, ja mam czas więc ogarniemy to sobie. Tyle z mojej strony, chętnie bym przyjechał bo bym przyjechał. Może wierzyć możecie nie wierzyć. Wasza sprawa. Miłego, udanego spota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Robimy tego spota czy nie bo mam w opcji obiad u tesciowej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Tak , z a3 ma ktoś przyjechać , ze skundlonych ktoś moze od nas bedzie 4 . Zawsze na koniec sezonu warto soe spotkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSPe Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Ja nie zdążę dotrzeć bo nie ma mnie w Olsztynie. Paweł B2ką mówił ze może podjedzie. Kamil wracając z Płońska mówił ze może zdąży zaczepić shella. Rudy ze skundlonych mówił ze chyba będzie (srebrne C5 avant na gwincie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garry99 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Ja tez bede:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Przez olsz lecisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi