taktuś Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 W zime tez mozna ale dawajcie chlopy 11 cos ogarnijmy wkoncu dzien wolny wiec na co czekacie Toż to święto Odzyskania Niepodległości, będą uroczystości na Placu Solidarności w Olsztynie, z resztą w każdym mieście. W takiej Ameryce podczas Independence Day nawet wyznawcy religii samochodowej ( takich tam siła) godnie i uroczyście biorą udział w patriotycznym święcie Bierzmy przykład, bo warto.
a4-freunde Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 W zime tez mozna ale dawajcie chlopy 11 cos ogarnijmy wkoncu dzien wolny wiec na co czekacie Toż to święto Odzyskania Niepodległości, będą uroczystości na Placu Solidarności w Olsztynie, z resztą w każdym mieście. W takiej Ameryce podczas Independence Day nawet wyznawcy religii samochodowej ( takich tam siła) godnie i uroczyście biorą udział w patriotycznym święcie Bierzmy przykład, bo warto. prosze cie ... to jak chłopaki zbieramy ekipe
Tomekktm1 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zbieramy zbieramy i bedziemy swietowac ogladajac furki innych :-P a wlasnie co do brania przykladu to bierzmy przyklad i niech przyjedzie jak najwiecej aut :-)
eSPe Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Witam wiem ze to troche nie ten dzial ale moze ktos z kolegow z olsztyna zna kogos kto naprawia webasto w olsztynie lub okolicach (poza Janczarem) z gory dzieki za pomoc pozdrawiam Kolego spróbuj podbić do chłopaków: http://markus.ostroda.pl/ Chłopaki spoko, cenami nie zabijają. Możesz powiedziec że masz namiar od znajomego od czerwonego Audi 80. Oni mieszkają w Olsztynie ale warsztat mają w Ostródzie. Zajmują się montażem WEBASTO od zera w nowych autach (na zlecenie salonów), serwisem klimy oraz ogrzewań postojowych. Mi zreanimowali zdechniętą klimę na amen w Audi (starej osiemdziesiątce). W Olsztynie nie robią ale mogła by być opcja zostawić im auto oni nim pojadą sobie na warsztat w Ostródzie, tam zrobią i podstawią ci auto pod dom. Mi tak wymieniali szybę w Polówce żony. aha. spocicie 11 listopada?
Tomekktm1 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Dokladnie wstempnie sie zgadujemy na 11.11.2014 :-)
eSPe Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Nie obiecuję bo ostatnio mam tyle pracy że każdy wony dzien staram się z rodziną spędzać ale jak mam siedzieć przed TV to się pojawie. Zobaczymy.
Świstak. Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 Pany moze by tak 11 na ornete się zebrać? Sporo ludzia ma tam być.
Świstak. Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 Coś skundleni tam organizują i chyba jacyś inni ludzie z innych 'organizacji' mają być
garry99 Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Ma byc sporo ob ja polece na ornete bo juz dawno mnie tam nie bylo
a4-freunde Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 a co tam na tej ornecie bedzie sie działo ?? 1/4 mili czy coś i co za skundleni beda ??? o co kaman
jaccov6 Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 W ornecie zawsze jest milion osob i milion samochodow latajacych na cwiare w obie strony.
a4-freunde Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 był ktos z was na ornecie ? macie jakies foty
garry99 Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 mgla straszna od rana byla i sporo osob nie pojechalo
Świstak. Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 Pany potrzebny garaż do wynajęcia jest, najlepiej z kanałem i najlepiej w Olsztynie. Jak ktoś coś to pisać. jaccov6, nie byłeś dziś przypadkiem o 20 pod realem na spocie? Rzuciła mi się czarna B6 w Avancie ale jak już odjeżdżała i to dość wcześnie.
jaccov6 Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 A bylem [emoji12] i pewnie to byla moja
Świstak. Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Co żeś nic nie gadał, że będziesz? Szkoda, że dopiero zauważyłem jak odjeżdżałeś
jaccov6 Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 następnym razem poprawie sie i napisze a ty czym byłeś?
Świstak. Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 http://naforum.zapodaj.net/50dbb42d4c3b.jpg.html
jaccov6 Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 A byl widziany....wydech chyba masz tam robiony
Rekomendowane odpowiedzi