zbychzz Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 oj się rozpadało... no Marek - przydałoby się odświeżyć datę następnego spocika
Skrzypek Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Opublikowano 6 Lipca 2009 oj się rozpadało... no Marek - przydałoby się odświeżyć datę następnego spocika nom Marek w ostatnim czasie zaniedbuje się :>
czaja77 Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Marek chyba na wczasach :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
mumer Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 przy zamykaniu z pilota nie mrugają kierunkowskazy,przy otwieraniu jest ok. Chce sprawdzić błedy. błędy, ewentualnie przekodowanie na nowo sterownika,do zrobienia, odezwę się na PW kiedy będę mógł się podpiąć, nie wcześniej chyba jak około 8-9 lipca :a4fan: A ja jak miałem taki problem okazało się że to czujnik w drzwiach kierowcy zaczynał padake robić.
Skrzypek Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Opublikowano 8 Lipca 2009 a niedziela coraz bliżej :> na spocika wpadnę z flagą klubową i na nowych kościach
Skrzypek Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Opublikowano 8 Lipca 2009 na nowych kościach ? nom :> wahaczach
PAWEL69 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Marek chyba na wczasach :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: noooo gratki za czerwień KLUBOWICZU :decayed:
PAWEL69 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Toć to róż a nie czerwień oj tam tak mnie sie napisało :decayed: generalnie gratki dla Grzesia :decayed: tak dawno w spotach nie uczestniczyłem ja to techniczny jestem
Skrzypek Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Opublikowano 8 Lipca 2009 aaa Jak coś to mamy dla Ciebie te kierunki :kox:extra będziecie w niedzielę?
wiesiekj Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 witam szanowne grono panowie mozecie mi sprawdzic ile i jaki olej do mojej skrzyni biegow mam lac bo chce wymienic aha i jeszcze putanko odnosnie klucza do spuszczania oleju ze skrzyni mozna go gdzies kupic bo jakis dziwny jest
czaja77 Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 czaja77 męskich psów nie masz :polew: hheheh to jest męski pies bo ma jaja....
Skrzypek Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Opublikowano 9 Lipca 2009 czaja77 męskich psów nie masz :polew: hheheh to jest męski pies bo ma jaja....
Patrykbor Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 czaja77 męskich psów nie masz :polew: hheheh to jest męski pies bo ma jaja.... :polew:
Rekomendowane odpowiedzi