taktuś Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 by rogalotti oczywiście będę w poniedziałek w Wawie, to mogę ci przywieźć sofcik od rogala w bagażniku... :gwizdanie:
zbychzz Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 by rogalotti oczywiście będę w poniedziałek w Wawie, to mogę ci przywieźć sofcik od rogala w bagażniku... :gwizdanie: no nie wiem czy by się zmieścił do twojego bagażnika - mimo że to pojemna fura ale może zamiast tego przywieź Rogala
adrianus Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 widzialem dzis "na miescie" granatowego sedana, dosyc ladnego:), z ksenonem, chyba 1.9 tdi, z klubowymi ramkami, ale kierownika na spocie jeszcze nie widzialem, pamietam ze na koncu rejestracji literka "A" pozdrO!
czaja77 Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 widzialem dzis "na miescie" granatowego sedana, dosyc ladnego:), z ksenonem, chyba 1.9 tdi, z klubowymi ramkami, ale kierownika na spocie jeszcze nie widzialem, pamietam ze na koncu rejestracji literka "A" pozdrO! ????/a kto to to tylko on wie
Skrzypek Opublikowano 3 Września 2009 Autor Opublikowano 3 Września 2009 widzialem dzis "na miescie" granatowego sedana, dosyc ladnego:), z ksenonem, chyba 1.9 tdi, z klubowymi ramkami, ale kierownika na spocie jeszcze nie widzialem, pamietam ze na koncu rejestracji literka "A" pozdrO! to samo autko widzieliśmy na Motopiknik_u :gwizdanie:
Marianb Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Mnie niestety nie będzie jutro na spocie ;(
adrianus Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 mnie rowniez nie bedzie:/ ale milej zabawy wszystkim co sie pojawia:)
czaja77 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 A co ma być pogoda do d*py..........
4lo Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Dziś na spocie było 6 autek - Czaja - Taktuś i Michał - 4lo + Rodzice - Żaneta i Paweł - Paweł z czerwonej b5 - Łukasz z grafitowej b5
taktuś Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Dzięki Damian za podsumowanko Dzięki za spocika
czaja77 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Dzięki za spocika kilka fotek http://picasaweb.google.pl/czaja77/Spocik#
Skrzypek Opublikowano 6 Września 2009 Autor Opublikowano 6 Września 2009 Mi dzisiaj nie udało się zawitać Za dwa tygodnie już nie odpuszczę
zbychzz Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 no miałem się zjawić i lipa - przed wyjściem goście przyjechali no i już nie wypadało wyjeżdżać a ja już tak dawno nie byłem na spociku - mam nadzieje że następny już mi się uda zaliczyć
Marianb Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Żałuję, że nie mogłem być Mam nadzieję, że uda mi się przyjechać za dwa tygodnie. Grzesiek, mogę wkleić fotki na AKP, żeby Żaneta z Pawłem mogli obejrzeć :?:
Rekomendowane odpowiedzi