patricoo Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 Siema wszystkim forumowiczom ! [emoji4] Po kolejnym audi przyszła kolej na następne [emoji4] Było b5 1.9 tdi, b6 2.5 tdi i powiedziałem nigdy więcej diesla ;d Jednak po długich poszukiwaniach stałem się posiadaczem mocnej b7 [emoji4] To tak ... Audi a4 b7 Avant Rok 2007 Silnik ASB 233 KM Skrzynia Tiptronic Kolor LZ9Y 2xsline Bixenony Fotele Recaro Ogólnie to prawie full wyposażenie oprócz szyberdachu i czujników parkowania z przodu. Obecnie zalany olejem LM 5w40 i filtry MANN. Z rzeczy co zrobiłem to usunięty DPF i wyłączone klapy kolektora bo checka wywalało. Planuje wymienić olej w tipie i to narazie na tyle [emoji4] Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Bruuuum Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 O, skąd jesteś? Kierownicę ktoś obszył?
patricoo Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Opublikowano 27 Listopada 2017 Dokładnie to z Łęcznej. Tak poprzedni właściciel sobie obszył Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Eddie92 Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 Ładna sztuka, powodzenia w modach
andrzej104513 Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 Może w Sobolewie ją kupiłeś ?
patricoo Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Opublikowano 28 Listopada 2017 Tak dokładnie. Chyba kojarzysz auto Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
andrzej104513 Opublikowano 28 Listopada 2017 Opublikowano 28 Listopada 2017 Tylko nie pamiętam tych recaro.
muunv Opublikowano 29 Listopada 2017 Opublikowano 29 Listopada 2017 Mialem napisac -wrzuc wiecej fotek. Ale spojrzalem na blachy i znam auto dobrze Dobry zakup Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
patricoo Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Opublikowano 29 Listopada 2017 Dzięki mam nadzieje ze nic się nie zesra przez następne kilkanaście tys km ;pWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
daglas Opublikowano 29 Listopada 2017 Opublikowano 29 Listopada 2017 1 godzinę temu, patricoo napisał: Dzięki mam nadzieje ze nic się nie zesra przez następne kilkanaście tys km ;p Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Niema co tak zakładać najgorszego. Akurat w przypadku samochodu wiem po sobie, że jak sobie wkręcam że coś zaraz jebnie to nie czerpie w ogóle frajdy z jazdy bo tylko o tym myśle a jak podchodze do tematu na luźno to jest git. Poza tym jak ma jebnąć to jebnie i nic nie poradzisz, trzeba jeździć cieszyć się. Wszystko da się naprawić w razie "W" więc tylko kwestia kasy
muunv Opublikowano 21 Lutego 2018 Opublikowano 21 Lutego 2018 Dzieje sie cos w temacie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi