m_kott Opublikowano 13 Grudnia 2017 Opublikowano 13 Grudnia 2017 (edytowane) Witam! Mam auto w czarnym kolorze, a zderzaki tył, przód i progi mam w kolorze jakby szarym. Strasznie mnie to irytuje stąd pytanie, dobrze by to wyszło jakbym pomalował w kolor nadwozia? Nie mam funduszy, żeby zainwestować w zderzaki od S-ki. Co radzicie? Ktoś już próbował? Wstawiam przykład. Edytowane 13 Grudnia 2017 przez m_kott
maryn_08 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Kwestia gustu ja mam wszystko pomalowane i mi się podoba tylko że ja mam pakiet s line
Bartek2408 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Malowałem w ubiegłym roku wszystkie dokładki w kolor nadwozia (osłony progów, zderzaki). Powiem tak jak Ci odpowiednio dobiorą lakier to będzie wszystko okey. Jednak i tak będzie się trochę różnić niż karoseria. Ja mam kolor nadwozia ly7r i widać delikatną różnice. Jak kolega wyżej napisał kwestia gustu. Pozdro
greg2505 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 maluj w kolor ,nawet zwykłe zderzaki będą lepiej wyglądać niż szare
Rekomendowane odpowiedzi