Rafal2410 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Chłopaki jak macie może jakieś doświadczenie lub znacie kogoś kto założył by mi chipa a przedewszystkim sprawdził aut czy sie do tego nadaje czy zaraz nie zacznie pierdzieć najlepiej z okolic koszalina lub słupska to byłbym wdzieczny
Qbatt Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Nie chciałem zakładać nowego tematu wiec piszę tu. Chciałem zapytać gdzie w okolicach Warszawy ewentualnie do 100 km od niej polecacie dobry warsztat do chipa i modzenia audi taki żeby znał się na vagu a najlepiej a4 b5 1.8t może jest ktoś kto się tylko w tym specjalizuje.
Matiasa1989 Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 Nie chciałem zakładać nowego tematu wiec piszę tu. Chciałem zapytać gdzie w okolicach Warszawy ewentualnie do 100 km od niej polecacie dobry warsztat do chipa i modzenia audi taki żeby znał się na vagu a najlepiej a4 b5 1.8t może jest ktoś kto się tylko w tym specjalizuje. Uderzaj do EDCtuning, na forum znany jako Spanky, jest z Otwocka. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
bobikos Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 Tez polecam spankyego. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi